Skip to content
gegevenshuis-digital-twin-winkelcentrum

Je eigen digital twin

in een paar klikken een 3D virtuele webviewer

de innovatieve digital twin

Met Planspace Simulator kan iedereen zelf een 3D virtuele webviewer van de fysieke leefomgeving maken en gebruiken. Het is niet nodig om te kunnen programmeren en de user interface is veel gebruiksvriendelijker dan je waarschijnlijk gewend bent. Het combineren van verschillende soorten 2D en 3D gaat makkelijker en is eenvoudig aan te bieden aan de gebruikers.

"Stel je eens voor dat je binnen een paar minuten een virtuele 3D webapplicatie kunt aanbieden aan je gebruikers. En dat je op eenvoudige wijze allerlei soorten 2D en 3D data met elkaar combineert en via Planspace Simulator beschikbaar stelt."

Wat kun je met Planspace Simulator?

Functionaliteiten

Basisfunctionaliteiten als meten, schaduwanalyse, op straatniveau rondlopen in de 3D-omgeving, zoekfunctionaliteit en zichtlijnanalyse zijn beschikbaar in Planspace Simulator

Handige functies

Adhoc wfs, wms of ogc 3D-tiles toevoegen, tekenfunctionaliteit (punten, lijnen en vlakken), het vrij plaatsen van 3D-objecten en zelfs een graaffunctie voor ondergrond informatie.

BIM in digital twin

Om de complexiteit volledig weg te halen is er functionaliteit toegevoegd om BIM modellen (.ifc) automatisch om te zetten naar een visualisatie in je eigen gemaakte digital twin.

Data combineren

Eenvoudig data combineren door het gebruik van bibliotheken met je eigen geodata, 3D-objecten, PDOK, gebruikers eigen data en zelfs abonnementen van Cyclomedia en SPOTinfo.

Zelf ervaren Hoe dit werkt?

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om Planspace Simulator twee weken gratis uit te proberen. Je ontvangt toegang tot de applicatie om je eigen 3D virtuele omgevingen van je werkgebied te maken en via het web beschikbaar te stellen. Je krijgt vrij toegang tot basisdata van IMAGEM, maar ook van SPOTinfo. Zo kun je ervaren hoe eenvoudig het is om verschillende data en bronnen met elkaar te combineren. Ook een mooie mogelijkheid om te experimenteren met het werken met de SPOTinfo dataservices. Liever met je eigen data aan de slag? Dat kan, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

Planspace Simulator is onmisbaar voor de visualisatie en simulatie van je plannen. Maar ook de perfecte tool om burgers en omwonenden te informeren over veranderingen in de buitenruimte.

Liever direct contact?

Niels

Niels van de Graaf

Marktmanager - Overheid

niels.vandegraaf@imagem.nl

+31 (0)6 4164 8870

Stefan Lijst

Business Consultant

stefan.lijst@imagem.nl

+31 (0)6 8135 5007