Skip to content

Training op maat

Specifiek voor jouw wensen

 
IMAGEM biedt diverse trainingen aan voor verschillende GIS- en geo-doeleinden, op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een korte workshop of een uitgebreide cursus, wij zorgen ervoor dat u de kennis en vaardigheden opdoet die u nodig heeft. Na deze training beschikt u over de basiskennis en vaardigheden om GIS en geo-technologieën te benutten voor diverse toepassingen binnen uw organisatie. Neem contact met ons op voor een training op maat die perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.
Drie-daagse training

Verhoog je GIS-vaardigheden en ontdek de nieuwste technologieën in onze drie-daagse training. Doe mee en verbeter je werkprocessen met praktische, toepasbare kennis. 

Nu aanmelden
Duik diep in remote sensing

Duik diep in remote sensing en geospatiale analyse. Schrijf je vandaag nog in voor onze training en til je kennis naar een hoger niveau met hands-on sessies en expertbegeleiding!

Nu aanmelden
Vorige slide
Volgende slide

Training bij IMAGEM

Bij IMAGEM begrijpen we dat iedere organisatie unieke behoeften en uitdagingen heeft als het gaat om GIS en geospatiale technologieën. Daarom bieden we trainingen op maat aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke doelen en wensen. Of je nu net begint met GIS of je bestaande vaardigheden wilt uitbreiden, wij hebben de juiste training voor jou. 

Bij IMAGEM bieden we niet alleen kennis, maar ook de tools en technieken om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Meld je vandaag nog aan voor een training op maat en ervaar zelf hoe wij je kunnen helpen om het maximale uit GIS en geospatiale technologieën te halen.

Neem contact met ons op om jouw training op maat te bespreken en de eerste stap te zetten naar geospatiale excellentie.

Basisprincipes

GIS principes effectief toepassen

Remote Sensing

Nauwkeurige analyses en besluitvorming

Geospatial Analyse

Interpreteer grote hoeveelheden data

Datavisualisatie

Besluitvorming gebaseerd op data

Voorbeelden van onderwerpen

Remote Sensing
Ontdek de kracht van remote sensing data in onze gespecialiseerde sessies. Je leert hoe je deze data kunt gebruiken voor analyses en besluitvorming, wat je helpt om effectiever en efficiënter te werken.

Geospatial Analyse
Voor diegenen die hun analytische vaardigheden willen verdiepen, bieden we trainingen in geospatiale analyse. Hier verken je geavanceerde analysetechnieken die je in staat stellen om diepere inzichten te verkrijgen uit geografische data.

Cartografie en Datavisualisatie
Leer hoe je gegevens effectief kunt presenteren met behulp van kaarten en andere visuele hulpmiddelen. Deze sessie helpt je om complexe data begrijpelijk en aantrekkelijk te maken voor verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie.

Remote Sensing Training

Ben je klaar om je kennis en vaardigheden in GIS en remote sensing naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan voor deze drie-daagse training! Ontdek de kracht van geavanceerde technologieën, leer van experts en pas je nieuwe inzichten direct toe in je werk.

Schrijf je vandaag nog in en start je reis naar geospatiale excellentie!

€3.292,-

Prijs voor training per cursist