Skip to content

Check M.App

Grip op detecties

Waar is een dakkapel geplaatst, waar kan water niet afgevoerd worden, klopt de registratie van mijn watergang wel? Allemaal vragen die we steeds beter met automatische procesmodellen kunnen detecteren. Maar hoe weet je zeker dat wat gedetecteerd is klopt? Dat vergt controle. Maak kennis met Check M.App!

Check M.App voert detecties uit op verschillende assets, zoals watergangen.

Bij controle van detecties gaat het per definitie over ‘waarschijnlijkheden’. Dit betekent bij detecties dat zo nauwkeurig mogelijk wordt getracht een oordeel te vellen, maar 100% zekerheid is er nooit. Daarvoor moet je de uitkomsten nalopen. En laten we eerlijk zijn, dat is geen leuk werk.

We kunnen dat werk wel zo eenvoudig mogelijk maken, en dat is wat Check M.App doet. Volledig gestuurd van situatie naar situatie kun je met een enkele klik je oordeel vastleggen. En hop, naar de volgende situatie. Dankzij het interactieve dashboard zie je steeds hoeveel je al hebt gedaan en wat er nog moet gebeuren. Oftewel: licht aan het einde van de tunnel!

Samenwerken

Verdeel detecties over je medewerkers. Ongelimiteerd aantal gebruikers.

overal beschikbaar

Vanuit de cloud is het overal beschikbaar. Op je computer, mobiel of tablet.

jouw omgeving

Check M.App is ook in te richten op je eigen server. Net zo makkelijk.

aanpasbaar

De oplossing is aan te passen zodat het past in je dagelijkse workflow

De zekerheid van controle

Check M.App is een oplossing die je medewerkers systematisch door gevonden veranderingen laat gaan. Er wordt bijgehouden welke situatie al beoordeeld is, door wie én wat het eindoordeel is. Iedere gevonden situatie komt in een werklijst en die lijst werk je af. Zo mis je niets.  

Na iedere beoordeling vliegt Check M.App naar de volgende situatie. Hierbij heb je steeds de beschikking over 2 met elkaar verbonden kaartschermen. Bij mutatiesignalering kan je een eerdere situatie met een latere situatie vergelijken. Bij een nulmeting, het ene scherm de kaart of luchtfoto en in de andere het hoogtemodel. En natuurlijk de verandering waarover het gaat.  

Op deze manier kun je eenvoudig vandaag stoppen en later verder gaan waar je gebleven was, zonder dat je hoeft te onthouden waar je gebleven was. Relaxed!

Probeer het uit

Benieuwd of Check M.App ook voor jou werkt? Probeer het uit! Geef ons een detectiebestand en wij richten een Check M.App basisomgeving voor je in op onze demoserver. Dan kun je zelf ervaren hoe het werkt en hoeveel tijd het je oplevert. Wil je daarna door? Dan zetten we je omgeving om naar jouw eigen omgeving. Heel simpel. 

Probeer het zelf!

Open en aanpasbaar

Check M.App is een ideale aanvulling op de detectiemodellen van DELTA . Ook als je niet de beschikking hebt over DELTA kun je Check M.App inzetten. Misschien heb je een andere omgeving ingericht om geografische detecties te doen. Of besteed je mutatiesignalering uit en krijg je alleen een resultaatbestand terug? Ook die bestanden plaats en controleer je in Check M.App (mits ze in een open formaat worden aangeleverd). Helemaal Common Ground proof dus! 

Check M.App koppelen aan je eigen registraties? Dat kan! We kunnen rechtstreeks koppelen op databases en/of webservices toevoegen aan de omgeving. Dit geldt ook voor aanvullende databronnen die je wilt gebruiken bij de beoordeling, zoals panorama en/of oblique foto’s. Check M.App controleert automatisch of van de controle locatie een panorama of oblique foto beschikbaar is en die kun je dan direct oproepen. We zetten zelfs de gevonden detectie in het beeld voor je. 

En welk oordeel wil je meegeven? Een simpele ‘Ja/Nee’ , een opdracht voor handhaving, een doorlink naar een registratiebeheerder? We passen de oordeelcategorieën eenvoudig voor je aan zodat het precies past in jouw dagelijkse workflow.  

Ben je klaar met nalopen? Dan download je het resultaatbestand met een druk op de knop en kun je het in een willekeurige geo-applicatie oppakken, bijvoorbeeld om te karteren, of om handhaving op pad te sturen.