Skip to content

DEFORMATIEMETING

Monitor de stabiliteit van de ondergrond en infrastructuur

 

Er is een acute behoefte om veranderingen in het aardoppervlak te monitoren. Deformatie in infrastructuur wordt vaak veroorzaakt door verzakking, maar ook door veroudering en overmatig gebruik. Constante monitoring met satellietbeelden levert nieuwe en nauwkeurige gegevens en informatie voor het monitoren van de veranderingen in verharding. Automatisering van data levert tijdige en accurate informatie aan beleidsmakers en besluitvormers, managers en gebruikers. Dit helpt bij data gestuurde besluitvorming en voorkomt onnodige risico’s en kosten.

Informatiegestuurd

Stuur inspecteurs het veld in wanneer ons platform vertelt dat er iets mis is en menselijke intelligentie op de grond nodig heeft. Dit helpt je met het besparen van tijd, geld en middelen.

bekijk webcast
in de praktijk
Rijkswaterstaat zoekt het hogerop en gebruikt voor monitoring niet alleen visuele inspecties, maar ook radarsatellieten.
usercase
Vorige slide
Volgende slide

Database

data uit meerdere bronnen

Eenvoud

technologie als een service

Flexibiliteit

Service vanuit de cloud

Monitoring

Constant vanuit satellietbeelden

Quotation

De oplossing zorgt ervoor dat je plaatselijk de snelheid en versnelling van verzakkingen in de gaten kunt houden.

deformatiemeting rijksoverheid

tijdige waarschuwingen

Hoe eerder je wordt gewaarschuwd, hoe eerder je actie kunt ondernemen om je assets te beschermen en schade te voorkomen. Monitor constant of regelmatig met verzamelde satellietbeelden, met regelmatige intervallen, die vervolgens kunnen worden verwerkt en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat je tijdig op de hoogte bent van veranderingen.

Sturingsinformatie met actieve monitoring

Complexe technologie, algoritmen en mechanismen werken op de achtergrond om monitoring mogelijk te maken. De technische kant en de zakelijke kant vormen beide een krachtige oplossing, waardoor technologie als een service (TaaS) bruikbare informatie biedt aan besluitvormers via een eenvoudige en interactieve interface.

provincie deformatiemeting sturingsinformatie

Geef het werk prioriteit

In plaats van tijd te besteden aan continue manuele inspectie, kan je jouw mensen inzetten waar ze het meest nodig zijn en laat je de monitoring uitvoeren door middel van automatisering. Gebruik je tijd effectief en geef prioriteit aan de belangrijkste taken.