Skip to content

Team

 

Wil je weten met wie je zojuist contact hebt gehad? Een gezicht bij de stem? Op deze pagina staan al onze medewerkers afgebeeld met ieder een eigen verhaal. Lees waar ze binnen het IMAGEM team verantwoordelijk voor zijn en zich mee bezighouden, maar vooral ook wat ze in hun vrije tijd doen!  

Arjen

Arjen Haayman

Senior Developer

Arjen is onze developer bij IMAGEM. Software op basis van ruimte of kaarten is de rode draad door zijn carrière. Waar hij ook kwam, deze software was altijd aanwezig. Niet geheel verrassend, want dit sluit goed aan op zijn studie Sociale Geografie. Arjen is graag buiten en pakt als het even kan elke zonnestraal. Naast het fietsen heeft hij nog een grote passie, hij speelt al jaren in een theatergroep en haalt hier veel plezier uit.

linkedin | twitter

Bryan

Bryan Veldkamp

Marketing Design Specialist

Bryan is het creatieve brein binnen IMAGEM. Als design-specialist is hij verantwoordelijk voor de merkidentiteit zoals de aankleding van alle uitingen die IMAGEM doet – denk hierbij aan advertenties, video’s, de website en nog veel meer. In tegenstelling tot zijn creatieve ontwerpen is Bryan een rustig persoon, maar daar is in zijn werk niets van terug te zien. Hij knalt als het moet, dat mede te zien is aan de negen online designwedstrijden die hij heeft gewonnen. Naast zijn grafische talent houdt Bryan zich bezig met reizen, musea en ook kunst & cultuur hebben zijn interesse. Daarnaast is zijn Steam (een game platform) account met meer dan 500 videogames een afleiding waar hij graag zijn tijd aan besteed.

linkedin | twitter

Dennis

Dennis WEstmaas

Senior Geospatial Solutions Specialist

Dennis is met zijn 12-jarige dienstverband de langst werkende medewerker van IMAGEM. Hij haalt zijn energie vooral uit het hands-on oplossen van moeilijke vraagstukken. Daarnaast is hij ook de interne vraagbaak voor alle IT-gerelateerde problemen binnen de organisatie. Ook naast het werk laat Dennis zijn hersenen kraken, door middel van het toepassen van strategisch inzicht, vooruitplannen en weloverwogen beslissingen probeert hij zijn tegenstanders te slim af te zijn in Horus Heresy – een table-top strategie spel, waar futuristische legers met elkaar de strijd aangaan in het 31e millennium. Dennis vertoeft zijn dagen verder graag met een buitenwandeling en bij thuiskomst ploft hij op de bank met Netflix of een goed boek.

linkedin

Harald Görtz

Business Consultant

In zijn gevarieerde rol brengt Harald alle onderwerpen van ons platform samen met de opdrachtgevers of partners bij elkaar. Hij weet als geen ander te schakelen tussen business, commercie en de techniek. Het ene moment is hij zelf inhoudelijk bezig met de klant en het andere moment werkt hij samen met de ontwikkelaar aan een gave oplossing voor de openbare orde en veiligheidsmarkt, onderwijsinstellingen of voor digital twins. Zijn passie voor geo is goed terug te zien in zijn werk, zo schrijft hij regelmatig blogs voor de website of het nu over multispectraal, lidar, radar of andere technieken gaat, als er maar geo in voor komt. Harald is woonachtig in Groningen en in zijn vrije tijd wordt er uitgebreid gekookt voor familie en vrienden. Met sporten probeert hij dat in evenwicht te houden, zoals met een rondje boksen of erop uittrekken in de natuur of een stad.

linkedin | twitter

Marcel

Marcel van der WEerd

Geospatial Solutions Specialist

Marcel is als Geospatial Solutions Specialist een expert op het gebied van Remote Sensing. Hij zorgt ervoor dat er binnen ERDAS IMAGINE allerlei analyses geautomatiseerd uitgevoerd worden, zodat de klant maar een paar klikken nodig heeft om bijvoorbeeld mutatiesignalering uit te voeren. Hiervoor maakt hij verschillende detectiemodellen, zoals voor watergangen en klimaatadaptatie. Zijn ‘modellenwerk’, zoals hij dat noemt, is allemaal terug te vinden in DELTA. Marcel was vroeger een fanatieke skateboarder, waardoor hij door heel Europa heeft gereisd. Hij is nog altijd op zoek naar mooie skatespots en gebruikt AI binnen remote sensing om achter de beste spots van de wereld te komen.

Mark

Mark Dunnewind

HR & Operations Manager

Mark is dagelijks bezig met operationele, HR en Customer Success werkzaamheden en is dus met zijn ervaring van vele markten thuis. Hij zorgt ervoor dat onze klanten meer waarde halen uit onze gezamenlijke relatie door het verbeteren van de klantenreis. Vanuit zijn Operations & HR rol is hij bezig om de interne bedrijfsstructuur voor te bereiden op de toekomst. Denk aan informatiebeveiliging, applicatielandschap en strategisch personeelsmanagement vraagstukken. Buiten werk is Mark veel buiten te vinden: trainen voor 10km hardlopen, een lange (wereld)reis maken of met zijn groene vingers de tuin optimaal verzorgen. Mocht het slecht weer zijn, dan slingert hij graag een RPG of Strategy game aan.

linkedin

Michelle

Michelle Brokx

Director of Culture

In alles wat wij doen, zowel intern als naar buiten toe, willen wij onze kernwaarden terugzien. Michelle is in haar rol als Director of Culture dagelijks bezig om onze kernwaarden toe te passen in onze oplossingen, producten en werkzaamheden. Zoals zij zegt koesteren onze waarden een cultuur van nieuwsgierigheid en creativiteit. De vrijheid om creatief te zijn biedt een ecosysteem om echte, zinvolle innovatie te stimuleren, zowel in de manier waarop we onze bestaande technologie implementeren als in het creëren van nieuwe IMAGEM-oplossingen. In haar persoonlijke leven hecht ze veel waarde aan yoga, wat ze dagelijks beoefent. Ook houdt ze ervan om de bossen rondom Apeldoorn te ontdekken op haar mountain bike of de wereld rond te reizen met haar man en drie dochters.

linkedin 

Niels

Niels van de Graaf

Marktmanager - Overheid

Niels heeft meer dan 17 jaar ervaring in de wereld van sales en business development. Zijn passie – de overheid helpen om continu slimmer en beter te werken. Als marktmanager overheid bij IMAGEM kan hij aan deze passie meer dan goed invulling geven en ondersteunt hij organisaties bij het oplossen van hun vraagstukken. Ook naast het werk levert Niels uitzonderlijke prestaties. Met zijn softbal-team is hij in vijf jaar tijd maar liefst twee keer kampioen geworden. Naast het sporten is Niels groot voorstander van het bourgondische leven, dit doet hij graag samen met zijn familie en vrienden.

linkedin | twitter

Patrick

Patrick de Groot

Sales Director

Patrick is Sales Director bij IMAGEM. In deze rol is hij gericht op het gefundeerd vormgeven van nieuwe initiatieven en het behartigen van de belangen van alle strategische klanten. Met zijn servicegerichte houding en professionaliteit zorgt Patrick ervoor dat verwachtingen waargemaakt worden, en als het kan worden overtroffen. Buiten het werk houdt hij van fietsen, zowel on- als offroad met de racefiets of mountainbike. Zijn creatieve kant komt tot uiting in een band, hier speelt hij gitaar en neemt hij regelmatig de microfoon tot zich. Patrick houdt verder van kamperen en brengt graag tijd door met zijn familie – zijn vrouw en dochters (tweeling).

linkedin | twitter

Peter Schoep

ProjectManager

Als projectmanager fungeert Peter als een brug tussen klant en techniek. Zijn informatica achtergrond helpt beide werelden elkaar te begrijpen. Hij vertaalt de klantwensen naar oplossingen en zorgt ervoor dat de uitvoering netjes verloopt. Hij krijgt veel energie van het leveren van gave oplossingen aan tevreden klanten. Daarnaast is hij als productmanager van Luciad een interne vraagbaak, geeft hij adviezen aan consultants en sales en onderhoudt hij het contact met het Luciad-team. Hij is een duizendpoot, want naast deze activiteiten heeft hij ook leiding aan het development team. Thuis bakt hij regelmatig in zijn tuin pizza’s voor zijn gezin in zijn eigen pizzaoven en blijft hij in beweging door te squashen en tijd door te brengen met zijn 3 kinderen, waarmee hij regelmatig vist en voetbalt.

linkedin

Reinier

Reinier de Graaf

Geospatial Solutions Specialist

Als je met vragen zit of support nodig hebt, is de kans groot dat Reinier het voor je oplost. Na zijn stage en GIMA studie kon hij meteen aan de slag als support. Hij zorgt ervoor dat de klant zo min mogelijk problemen ondervindt bij het gebruik van Hexagon software en onze eigen producten. Met zijn volle inzet en kennis van de software helpt hij klanten zo spoedig en goed mogelijk en stopt hij niet totdat de klant 100% tevreden is. Reinier is een echte sportliefhebber. Zijn kledingkast hangt vol met authentieke en bijzonder voetbalshirts van clubs over de hele wereld. Hoewel hij altijd op zoek is naar nieuwe shirts, is er maar 1 club die er echt toe doet en dat is zijn geliefde Inter Milan.

linkedin

Robbert

Robbert van Bussel

Business Consultant

Robbert is direct na zijn studie Geo-informatica aan de slag gegaan bij IMAGEM. Na zijn rol in support en licentiebeheer is hij zich steeds meer gaan focussen op locatie-intelligentie oplossingen voor onder meer defensie. Robbert heeft zich in de afgelopen jaar bij ons gespecialiseerd in de gebieden van fotogrammetrie en remote sensing. In de weekenden is Robbert vaak te vinden op het korfbalveld in Delft. Hij bezoekt ook graag de kust, voor een wandeling langs het strand of door de duinen en brengt daarnaast graag tijd door met vrienden en familie.

linkedin

Syreetha Nahuway

Operations Medewerker

Syreetha is als operations medewerker een echte duizendpoot. Naast haar dagelijkse administratieve werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor een prettige en sfeervolle werkomgeving in ons kantoor aan de Deventerstraat. Zij ondersteunt elk team binnen IMAGEM en zorgt daarmee goed voor haar collega’s en helpt ze klanten graag op weg om bij het juiste adres te zijn. Ze is net zo’n duizendpoot in werk als in haar privéleven. Ze brengt graag veel tijd door met haar familie, hondje en vrienden en van een goed gesprek krijgt ze veel energie. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met reliëf schilderen, shoppen en gaat ze graag uiteten onder het genot van een goede wijn. Het maakt niet uit of het op een feestje of op kantoor is, als het gezellig is, geniet ze ervan.

Tieme

Tieme de Jonge

Marketing Communications Specialist

Binnen IMAGEM houdt Tieme zich bezig met alles wat met tekst te maken heeft. Als je een blog, klantverhaal of webpagina leest is de kans groot dat Tieme deze heeft geschreven. Hij stopt veel energie in de communicatie naar onze klanten en samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat het verhaal van IMAGEM en die van de klanten mooi wordt verteld, ook tijdens onze evenementen. Buiten zijn werk kan hij goed zijn energie kwijt door te trainen in Muay Thai kickboksen en hardlopen. Om bij te komen zoekt hij graag het terras op voor lokale speciaalbiertjes of bezoekt hij samen met z’n vriendin de mooiste steden van Europa.

linkedin

Tjip

Tjip van Dale

Business Consultant

Tjip is sinds 2014 business consultant bij IMAGEM. Als consultant helpt hij organisaties antwoorden en oplossingen te vinden op ruimtelijke vraagstukken waarbij het uiteindelijk allemaal draait om het slim toepassen van locatie-intelligentie. Daarbij weet hij door zijn jarenlange ervaring met GIS de producten zodanig te combineren dat deze een bruikbare oplossing bieden.  In zijn vrije tijd was hij jarenlang betrokken bij het hockeyteam van zijn zoon als begeleider. Nu heeft Tjip een nieuwe liefde gevonden, met de naam ‘Rosalee’. Zijn nieuwe liefde is een degelijke Zweedse (zeilboot) op leeftijd. Samen met Rosalee, vrouw en soms zoon en vrienden is hij in de lente/zomer mijlen aan het aan maken op de Zeeuwse wateren of op de Noordzee. De Zweedse is zeer veeleisend als het gaat om aandacht en verzorging, dus de nodige vrije tijd wordt hier aan besteed.

linkedin

Tom Buers

Senior Developer

Tom is een programmeur in hart en nieren. Door zijn Javascript skills toe te passen weet hij veel interessante en ook leuke demo’s te laten zien, onder meer om LuciadRIA te showcasen. Tom is graag bezig met het automatiseren van bestaande processen en bedenkt oplossingen en ontwikkelingen van tools die kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten. Zo kan de klant zich blijven ontwikkelen en vooruit kijken. Ook thuis is hij graag aan het programmeren. Hij volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet, woont online colleges bij en leest voor zijn ontwikkeling van zijn programmeer skills de codes van bestaande projecten. Buiten programmeren vindt hij het leuk om logica puzzels op te lossen, te wandelen en een goed hapje eten met familie en vrienden.

linkedin

Walter Jansen

Front-end Developer

Walter is onze front-end developer en verzorgt het uiterlijk van de applicaties en functionaliteiten waar je als gebruiker direct mee te maken hebt. Met zijn programmeer skills zorgt hij ervoor dat onze applicaties mooi en prettig functioneren, waardoor de eindgebruiker sneller en makkelijker overweg kan met onze oplossingen. Zijn werkzaamheden laten zien dat hij van veel markten thuis is en dat is ook terug te zien in zijn vrije tijd. Zo pakt hij graag zijn elektrische gitaar erbij, speelt hij een game op de Nintendo Switch of steekt hij de barbecue aan onder het genot van een eigen gebrouwen biertje.

linkedin

Wim B

Wim Bozelie

Technology Director

Wim heeft meer dan 15 jaar ervaring in de geospatial industrie en is afdelingshoofd van het technologie-team van IMAGEM. Hij helpt klanten graag hun doelen te behalen door middel van innovatieve oplossingen en geavanceerde locatie-intelligente technologieën. Hij is gespecialiseerd in Machine Learning en Deep Learning en vertelt graag over de eindeloze mogelijkheden hiervan. Als enige van het team woont Wim niet in Nederland, maar in Deutschland. In zijn weekenden is hij hier dus ook altijd te vinden, samen met zijn ‘Freunden’. Niet alleen op de ‘Autobahn’ maakt hij veel kilometers, ook op het veld. Onder zijn leiding traint het lokale elftal meerdere malen per week met na afloop natuurlijk de Duitse pilsjes.

linkedin

Wim van Stokkum

Decision Architect

Op zoek naar een oplossing voor slimme besluitvorming? Dan helpt Wim je graag verder. Met zijn achtergrond in artificial intelligence en kennistechnologie richt hij zich op het slimmer maken van die dienstverlening, waarin besluiten moeten worden genomen die zijn afgestemd op de situatie. Hij weet hoe beslissingen onderbouwd en uitlegbaar zijn, zowel naar de klant als toezichthouder. Wim helpt organisaties niet alleen om de besluitvorming te optimaliseren, maar ook om zo’n verbouwing te begeleiden. In zijn werk gaat Wim behoorlijk de diepte van materie in. In zijn vrije tijd doet hij dit ook, maar dan letterlijk. Met zijn liefde voor speologie probeert hij waar het kan grotten, spelonken te verkennen.

linkedin

Wim van Stokkum Logotool
Wouter

Wouter Brokx

CEO

Wouter is de oprichter en directeur van IMAGEM. Hij is geen vreemde voor de geospatial-sector; hij is opgeleid als geoloog en heeft onder andere in de ruimtevaart gewerkt. In 2003 heeft hij IMAGEM opgericht en sindsdien leidt hij het bedrijf met een visie, die hij ook weet over te brengen op het team door zijn open en doelgerichte persoonlijkheid. Samenwerken aan innovatieve en relevante oplossingen voor klanten is waar hij het voor doet. Aandacht voor gezond en lekker eten staat hoog in het vaandel bij Wouter, zijn zelfgemaakte risotto of spaghetti carbonara worden elke week weer verslonden door zijn dochters. Niet heel gek overigens, Wouter heeft namelijk een masterclass bij een topchef gevolgd en zelfs een aantal keer in zijn restaurant gewerkt. Naast het culinaire leven reist hij graag en wordt hij erg blij van goede koffie.

linkedin | twitter

Yvonne van de Worp

Marketingmanager

Yvonne is marketingmanager bij IMAGEM. Gek op tekst, goede heldere communicatie, creatieve plannen, spraakmakende events en de dynamiek van het marketingcommunicatievak. Samen met het marketingteam zorgt ze ervoor dat onze klanten op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen IMAGEM en deel kunnen nemen aan interessante online en live events. Werk is belangrijk voor Yvonne. Maar in de tijd die over blijft, geniet ze graag van het leven door leuke dingen te doen met haar man en twee kinderen. Lekker eten met een goed glas wijn of een dagje uit met het gezin. Verder is Yvonne in haar vrije tijd betrokken als vrijwilliger bij verenigingen en de school in het dorp waar ze woont en speelt ze klarinet in een harmonieorkest.

linkedin