Skip to content

Team

 

Wil je weten met wie je zojuist contact hebt gehad? Een gezicht bij de stem? Op deze pagina staan al onze medewerkers afgebeeld met ieder een eigen verhaal. Leer ze kennen door op de foto’s te klikken. Lees waar ze binnen het IMAGEM team verantwoordelijk voor zijn en zich mee bezighouden, maar vooral ook wat ze in hun vrije tijd doen!  

Arjen

Arjen Haayman

Senior Developer

Arjen is onze developer bij IMAGEM. Software op basis van ruimte of kaarten is de rode draad door zijn carrière. Waar hij ook kwam, deze software was altijd aanwezig. Niet geheel verassend, want dit sluit goed aan op zijn studie Sociale Geografie. Arjen is graag buiten en pakt als het even kan elke zonnestraal. Naast het fietsen heeft hij nog een grote passie, hij speelt al jaren in een theatergroep en haalt hier veel plezier uit.

linkedin | twitter

Bryan Veldkamp

Marketing Design Specialist

Bryan is het creatieve brein binnen IMAGEM. Als design-specialist is hij verantwoordelijk voor de merkidentiteit zoals de aankleding van alle uitingen die IMAGEM doet – denk hierbij aan advertenties, video’s, de website en nog veel meer. In tegenstelling tot zijn creatieve ontwerpen is Bryan een rustig persoon, maar daar is in zijn werk niets van terug te zien. Hij knalt als het moet, dat mede te zien is aan de negen online designwedstrijden die hij heeft gewonnen. Naast zijn grafische talent houdt Bryan zich bezig met reizen, musea en ook kunst & cultuur hebben zijn interesse. Daarnaast is zijn Steam (een game platform) account met meer dan 500 videogames een afleiding waar hij graag zijn tijd aan besteed.

linkedin | twitter

Bryan
Dennis

Dennis WEstmaas

Senior Geospatial Solutions Specialist

Dennis is met zijn 12-jarige dienstverband de langst werkende medewerker van IMAGEM. Hij haalt zijn energie vooral uit het hands-on oplossen van moeilijke vraagstukken. Daarnaast is hij ook de interne vraagbaak voor alle IT-gerelateerde problemen binnen de organisatie. Ook naast het werk laat Dennis zijn hersenen kraken, door middel van het toepassen van strategisch inzicht, vooruitplannen en weloverwogen beslissingen probeert hij zijn tegenstanders te slim af te zijn in Horus Heresy – een table-top strategie spel, waar futuristische legers met elkaar de strijd aangaan in het 31e millennium. Dennis vertoeft zijn dagen verder graag met een buitenwandeling en bij thuiskomst ploft hij op de bank met Netflix of een goed boek.

linkedin

Harald Görtz

Business Consultant

Harald
Marcel

Marcel van der WEerd

Geospatial Solutions Specialist

Mark Dunnewind

Inside Sales Specialist

Mark
Michelle

Michelle Brokx

Senior Program Manager

Niels van de Graaf

Marktmanager - Overheid

Niels heeft meer dan 17 jaar ervaring in de wereld van sales en business development. Zijn passie – de overheid helpen om continu slimmer en beter te werken. Als marktmanager overheid bij IMAGEM kan hij aan deze passie meer dan goed invulling geven en ondersteunt hij organisaties bij het oplossen van hun vraagstukken. Ook naast het werk levert Niels uitzonderlijke prestaties. Met zijn softbal-team is hij in vijf jaar tijd maar liefst twee keer kampioen geworden. Naast het sporten is Niels groot voorstander van het bourgondische leven, dit doet hij graag samen met zijn familie en vrienden.

linkedin | twitter

Niels
Patrick

Patrick de Groot

Sales Director

Patrick is Sales Director bij IMAGEM. In deze rol is hij gericht op het gefundeerd vormgeven van nieuwe initiatieven en het behartigen van de belangen van alle strategische klanten. Met zijn servicegerichte houding en professionaliteit zorgt Patrick ervoor dat verwachtingen waargemaakt worden, en als het kan worden overtroffen. Buiten het werk houdt hij van fietsen, zowel on- als offroad met de racefiets of mountainbike. Zijn creatieve kant komt tot uiting in een band, hier speelt hij gitaar en neemt hij regelmatig de microfoon tot zich. Patrick houdt verder van kamperen en brengt graag tijd door met zijn familie – zijn vrouw en dochters (tweeling).

linkedin | twitter

Peter Schoep

Project Manager

Peter
Reinier

Reinier de Graaf

Geospatial Solutions Specialist

Robbert van Bussel

Business Consultant

Robbert is direct na zijn studie Geo-informatica aan de slag gegaan bij IMAGEM. Hier is hij verantwoordelijk voor de algehele support van alle desktopproducten en is tevens de beheerder van het licentieportaal. Robbert heeft zich in de afgelopen jaar bij ons gespecialiseerd in de gebieden van fotogrammetrie en remote sensing. In de weekenden is Robbert vaak te vinden op het korfbalveld in Delft. Hij bezoekt ook graag de kust, voor een wandeling langs het strand of door de duinen en brengt daarnaast graag tijd door met vrienden en familie.

linkedin

Robbert
Syreetha

Syreetha Nahuway

Administratief Medewerker

Tieme de Jonge

Marketing Communications Specialist

Tieme
Tjip

Tjip van Dale

Business Consultant

Tjip is sinds 2014 business consultant bij IMAGEM. Als consultant helpt hij organisaties antwoorden en oplossingen te vinden op ruimtelijke vraagstukken waarbij het uiteindelijk allemaal draait om het slim toepassen van locatie-intelligentie. Daarbij weet hij door zijn jarenlange ervaring met GIS de producten zodanig te combineren dat deze een bruikbare oplossing bieden.  In zijn vrije tijd was hij jarenlang betrokken bij het hockeyteam van zijn zoon als begeleider. Nu heeft Tjip een nieuwe liefde gevonden, met de naam ‘Rosalee’. Zijn nieuwe liefde is een degelijke Zweedse (zeilboot) op leeftijd. Samen met Rosalee, vrouw en soms zoon en vrienden is hij in de lente/zomer mijlen aan het aan maken op de Zeeuwse wateren of op de Noordzee. De Zweedse is zeer veeleisend als het gaat om aandacht en verzorging, dus de nodige vrije tijd wordt hier aan besteed.

linkedin

Tom Buers

Senior Developer

Tom
Walter

Walter Jansen

Front-end Developer

Wim Bozelie

Technology Director

Wim heeft meer dan 15 jaar ervaring in de geospatial industrie en is afdelingshoofd van het technologie-team van IMAGEM. Hij helpt klanten graag hun doelen te behalen door middel van innovatieve oplossingen en geavanceerde locatie-intelligente technologieën. Hij is gespecialiseerd in Machine Learning en Deep Learning en vertelt graag over de eindeloze mogelijkheden hiervan. Als enige van het team woont Wim niet in Nederland, maar in Deutschland. In zijn weekenden is hij hier dus ook altijd te vinden, samen met zijn ‘Freunden’. Niet alleen op de ‘Autobahn’ maakt hij veel kilometers, ook op het veld. Onder zijn leiding traint het lokale elftal meerdere malen per week met na afloop natuurlijk de Duitse pilsjes.

linkedin

Wim B
Wim S

Wim van Stokkum

Decision Architect

Wim van Stokkum Logotool

Wouter Brokx

CEO

Wouter is de oprichter en directeur van IMAGEM. Hij is geen vreemde voor de geospatial-sector; hij is opgeleid als geoloog en heeft onder andere in de ruimtevaart gewerkt. In 2003 heeft hij IMAGEM opgericht en sindsdien leidt hij het bedrijf met een visie, die hij ook weet over te brengen op het team door zijn open en doelgerichte persoonlijkheid. Samenwerken aan innovatieve en relevante oplossingen voor klanten is waar hij het voor doet. Aandacht voor gezond en lekker eten staat hoog in het vaandel bij Wouter, zijn zelfgemaakte risotto of spaghetti carbonara worden elke week weer verslonden door zijn dochters. Niet heel gek overigens, Wouter heeft namelijk een masterclass bij een topchef gevolgd en zelfs een aantal keer in zijn restaurant gewerkt. Naast het culinaire leven reist hij graag en wordt hij erg blij van goede koffie.

linkedin | twitter

Wouter