Skip to content

SCOPE

Overheidsdata in 3D vanuit de browser

 

Een 3D SaaS oplossing voor de overheid met actuele gegevens gekoppeld uit diverse basisregistraties. Gebruikers krijgen direct inzicht in tien gemeentelijke thema’s. Het dashboard met dynamische analytics biedt een integrale aanpak van complexe maatschappelijke vraagstukken. Door meer begrip en context ontstaat er snel draagvlak om besluiten te nemen en verder te komen.

interesse?
Klik dan hieronder, ontvang het bestelformulier en start vandaag nog
ontvang formulier

Data

data bij de bron, altijd actueel en in samenhang

analytics

inzicht én sturing, interactieve infographics en overzicht én detail

3d

context > draagvlak 3D in browser (LOD1.3) volgende stap Digital Twin

SaaS

cloud = geen IT Common Ground

Data

SCOPE gebruikt de meest actuele data van basisregistraties en externe bronnen én koppelt alle gegevens voor een integrale analyse. Gegevens zijn niet langer versnipperd en gedateerd, maar worden actueel en in samenhang gebruikt.

Analytics

SCOPE is een data-gedreven dashboard met locatie-analytics. Er zijn 10 gemeentelijke thema’s uitgewerkt voor context en meer inzicht. De kaart en widgets zijn gekoppeld en geven de mogelijkheid om gegevens integraal te analyseren. Het schakelen tussen overzicht en detail levert de juiste sturingsinformatie en inzichten om gefundeerde besluiten te kunnen nemen.

3D Visualisatie

SCOPE visualiseert een digitale leefomgeving in 3D in de browser. In 3D ontstaat er makkelijk begrip bij alle gebruikers en stakeholders. Er ontstaat draagvlak waardoor er efficiënter gecommuniceerd wordt over de maatschappelijk vraagstukken in de complexe buitenruimte. Heel Nederland is als LOD1.3 data beschikbaar. Dit is een eerste én de volgende stap naar de Digital Twin.

SAAS

SCOPE is een data- én software dienst in de cloud, waardoor er geen IT nodig is. De oplossing ondersteunt de Common Ground gedachte met data bij de bron. SCOPE is gebaseerd op een krachtig platform dat schaalbaar en uitbreidbaar is met een open user interface. De hele oplossing ontzorgt de overheid zodat er meer tijd is voor vraagstukken van de burger en bedrijfsleven.

Direct

SCOPE levert direct inzicht in 10 gemeentelijke thema’s in 3D, op basis van actuele overheidsdata en externe data opgehaald bij de bron én gekoppeld. SCOPE komt als een enterprise abonnement. Vandaag besteld morgen in huis.