Skip to content

Evenementen

Kom in contact met industrie-experts en woon onze evenementen bij om meer te leren over locatie-intelligentie technologie. Of kom langs bij onze collega’s op verschillende events en ga een gesprek aan. Op de hoogte blijven waar wij aanwezig zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

5 maart 2024

Binnenkort maken we meer informatie bekend over de zevende editie van Make Geospatial Matter. Er komt een nieuwe opzet en we gaan naar een nieuwe, mooie locatie. Houd deze pagina in de gaten en zet 5 maart alvast in je agenda! Meer informatie en aanmelden >>

GRIP OP GEO

Mutatiesignaleren. Bijhouden van basisregistraties. Om zetten naar begrijpelijke informatie. Het is niet bewerkelijk en tijdrovend. Wist je dat je dit met remote sensing-technologie heel makkelijk zelf kan doen? Dat lieten we zien tijdens deze workshop. Lees de blog >>

BEURZEN & CONGRESSEN

Online webinar, 14:00 CET

Een echte urban digital twin bevat verschillende lagen. De eerste laag is een digitale replica, ook wel bekend als digitale stad. Het toevoegen van data vanuit ‘Internet of Things’ (IoT) zorgt voor de tweede laag, de verbonden stad. Het toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) en simulaties op die data zorgt uiteindelijk voor de derde laag, de intelligente stad.

Tijdens deze webinar gaan we dieper in op twee gemeenten die dit concept al in uitvoering hebben gebracht. Namelijk de gemeente Den Haag en gemeente Almere.

Registratie is mogelijk via: https://hxgn.biz/3QhHMcG

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

De netwerkdag over de informatievoorziening in de watersector.

De Waterinfodag is een congres, beurs en ontmoetingsdag. Voor medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven, bedrijven en studenten. Het is een beurs met 60 exposanten, waaronder IMAGEM, een actueel, aansprekend en breed congresprogramma en volop gelegenheid om te netwerken. De Waterinfodag wordt sinds 2009 georganiseerd.

https://waterinfodag.nl/