Skip to content

Evenementen

Kom in contact met industrie-experts en woon onze evenementen bij om meer te leren over locatie-intelligentie technologie. Of kom langs bij onze collega’s op verschillende events en ga een gesprek aan. Op de hoogte blijven waar wij aanwezig zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ons jaarlijks evenement waar geo tot leven komt! Laat je een dag meevoeren in de wereld van geo: met plenaire sprekers, workshops, minicolleges en uiteraard ook volop netwerkmogelijkheden. Meer informatie >>

GRIP OP GEO

Mutatiesignaleren. Bijhouden van basisregistraties. Om zetten naar begrijpelijke informatie. Het is niet bewerkelijk en tijdrovend. Wist je dat je dit met remote sensing-technologie heel makkelijk zelf kan doen? Dat lieten we zien tijdens deze workshop. Lees de blog >>

BEURZEN & CONGRESSEN

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

De netwerkdag over de informatievoorziening in de watersector.

De Waterinfodag is een congres, beurs en ontmoetingsdag. Voor medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven, bedrijven en studenten. Het is een beurs met 60 exposanten, waaronder IMAGEM, een actueel, aansprekend en breed congresprogramma en volop gelegenheid om te netwerken. De Waterinfodag wordt sinds 2009 georganiseerd.

https://waterinfodag.nl/

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Klimaatbestendige en biodiverse openbare ruimte

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

https://nationaleklimaatexpo.nl/

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Het netwerkevenement, congres en beurs voor de geo-industrie

De beurs is het netwerkcentrum. Bedrijven zijn aanwezig om hun slimme oplossingen, dienstverlening en ambities met u te delen. De beurs is de plaats waar bedrijven, ondernemers, onderwijs- instellingen, ingenieurs- en advies-bureaus en overheden in contact komen met de GeoBuzz bezoekers. Het is een beurs met 50 exposanten, waaronder IMAGEM, een actueel, aansprekend en breed congresprogramma en volop gelegenheid om te netwerken. 

https://geobuzz.nl/