Skip to content

Visie

Wij willen een veilige, leefbare en duurzame toekomst voor jou en de komende generaties creëren.

Missie

Wij geloven in verbinding. Wij geloven dat locatie mensen en gegevens met elkaar verbindt, niet alleen met elkaar, maar ook met hun dynamisch veranderende omgeving.

Kernwaarden

Moed

nieuwsgierigheid

leiderschap

Wij zijn IMAGEM

Een team van enthousiaste en innovatieve geospecialisten. Met een gezamenlijke passie voor het oplossen van complexe ruimtelijke vraagstukken.

We werken als één team samen om de beste oplossingen te creëren. Oplossingen die de samenleving echt vooruithelpen. Van onze geospatial specialisten tot business consultants en van de developers tot supportmedewerkers. Samen zorgen we voor meer grip op de leefomgeving. Dit doen we met persoonlijke aandacht en vanuit onze gedrevenheid om de samenleving verder te helpen met geotechnologie.

We helpen klanten inzicht te krijgen in hun leefomgeving door de kracht van data te gebruiken. Met locatie-intelligentie oplossingen is het eenvoudig om locatiedata naar bruikbare informatie te vertalen voor slimme besluitvorming.

Zo krijg jij meer grip op de leefomgeving en hou je meer tijd en aandacht over voor kerntaken. Wij helpen daarbij door dataverwerking te automatiseren, digital twins te creëren en het beschikbaar maken van sturingsinformatie met onze software en support.