Skip to content

Technologie

IMAGEM biedt samen met de Geospatial divisie van Hexagon de tools om locatie-informatie te visualiseren, analyseren en inzicht te verkrijgen om project en bedrijfsgerelateerde problemen op te lossen. Van desktop tot browser tot edge, de technologie overbrugt de kloof tussen de geospatial en operationele wereld. IMAGEM is de officiële distributeur van Hexagon’s geospatial-producten in Nederland, België en Luxemburg.

Verkrijg, wissel en deel kennis of bespreek onderwerpen met productexperts om het meeste uit de technologie te halen. Ontvang technische informatie, stel algemene vragen over producten en diensten en blijf op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Naar de community >>

Het M.App Portfolio is een eenvoudig in te zetten platform voor iedere organisatie en ontwikkelaar om lichtgewicht en dynamische applicaties te configureren om datagestuurd te gaan werken. Het combineert databronnen, business workflows en geoprocessing tot een enkelvoudige applicatie die data omvormt tot een Smart Digital Reality.

Zie producten >>

Het Power Portfolio bestaat uit wereldwijd erkende en bewezen producten die de beste beschikbare technologieën voor GIS, remote sensing, fotogrammetrie en datamanagement combineren. Ze helpen organisaties bij het verzamelen, verwerken, analyseren en begrijpen van geospatial data; geospatial en bedrijfsdata ordenen in gecentraliseerde bibliotheken om eenvoudig te delen; en leveren van informatie via web- en mobiele applicaties – ook via aangepaste apps en oplossingen.

Zie producten >>

Het Luciad Portfolio levert geospatial softwareoplossingen die de cruciale operaties van de wereld mogelijk maken. Deze applicaties vereenvoudigen het leven van ontwikkelaars en eindgebruikers met geavanceerde visuele analyses, waarmee ze de potentie van realtime locatie-intelligentie kunnen ontsluiten en de basis kunnen leggen voor de volgende generatie 5D-geospatial systemen.

Zie producten >>

Geospatial reseller programma

Als reseller van Hexagon verkoopt IMAGEM producten van de Geospatial divisie van Hexagon, maar daarnaast gebruiken wij ook die producten als basis om onze eigen aanbiedingen te creëren en te verkopen. Als reseller is IMAGEM gekwalificeerd om oplossingen te leveren binnen relevante industrieën in de Nederlandse en Belgische markt.  Hierbij beschikken wij over de noodzakelijke marktkennis om de waarde van onze geospatiale platformen en technologieën te verhogen.