Skip to content

DELTA

Uw geo-registraties op orde

 

Per jaar verandert gemiddeld 15% van het grondgebied van een willekeurige gemeente, waterschap of provincie, maar handmatig speuren naar veranderingen is tijdrovend en kostbaar. Het actueel, betrouwbaar en compleet bijhouden van basisregistraties en andere kernregistraties is nodig om zeker te kunnen zijn dat u slimme beslissingen kan nemen. Met slimme data automatisering kunt u eenvoudig en efficiënt beheer uitvoeren in een Nederlandstalige interface. Visualiseer veranderingen overzichtelijk voor analyse in slechts een paar klikken met DELTA.

hoe het werkt

Leer alles in detail over dit product in de brochure

download brochure
breed scala aan modellen
Veranderingen kunnen opgezocht worden in verschillende detectiemodellen, zoals dakkapellen, aanbouwen, maar ook groenpercelen en aanpassingen in infrastructuur.
bekijk modellen
doe het zelf
Met automatisering kunt u zelf de mutatiesignalering uitvoeren en de resultaten met een paar muisklikken verkrijgen.
bekijk webcast
Previous
Next

betrouwbaarheid

Modelmatige beoordeling beperkt foutmarge tot een minimum

werklast

Zet uw medewerkers alleen in waar nodig is

controle

Door proces in eigen beheer is externe controle niet nodig

Aanpasbaar

Pas de modellen eenvoudig aan om aan uw lokale behoeftes te voldoen

Question-Mark

Volledige automatisering bespaart tot 90% aan tijd​

Snelheid met DELTA

Beheer grote gebieden snel

Vaak moeten grote gebieden gecontroleerd worden, wat zeer tijdsintensief is. Automatiseer mutatiesignalering en verminder aanzienlijk de handmatige inspanning. Voer deze bijhouding zelfstandig uit gebruikmakend van de lokale gebiedskennis van de medewerker en vermijd het controleren van resultaten vanuit uitbesteding.

Handmatige fouten elimineren

Onze geautomatiseerde signaleringsoplossing is gebaseerd op vele jaren ervaring en gebruikt Hexagon technologie. Door aanpasbare ruimtelijke modellen die in een overzichtelijke gebruikersinterface zijn geïntegreerd, wordt het zoekproces volledig geautomatiseerd en kan een controleur gericht de gevonden veranderingen beoordelen. Automatisering vermindert niet alleen inspanning, maar het minimaliseert ook de fouten tot 90%.

Mutatiestandaarden definiëren

Heeft iedereen wel hetzelfde perspectief over wat wel en wat geen significante mutatie is? Elimineer de behoefte aan persoonlijk oordeel door standaarden te stellen en deze direct in de modellen te definiëren.

Klaar voor de Omgevingswet

De invoering van de Omgevingswet is uitgesteld tot 1 januari 2022. Welke belangrijke zaken moet u voor 2022 op orde hebben en met welke zaken kan u dit jaar al starten?
Wees voorbereid >>

klimaatadaptatie
mutatiesignalering data automatisering

Doe het zelf

Dergelijke alledaagse taken worden vaak uitbesteed, maar dat kan ook uitdagingen met zich meebrengen. Uitbesteding leidt tot dubbel werk, omdat de resultaten van de contractpartij alsnog gecontroleerd moeten worden voordat de basisregistratie bijgewerkt kan worden. Met automatisering kunt u zelf de mutatiesignalering uitvoeren en de resultaten met een paar muisklikken verkrijgen. Heeft u vragen? Bekijk de FAQ >>

Technologie

De oplossing is een suite aan intelligente modellen, DELTA, gebaseerd op ERDAS IMAGINE van Hexagon. Veranderingen kunnen opgezocht worden in zowel 2D als 3D (op basis van hoogtemodellen) zoals dakkapellen, aanbouwen, maar ook groenpercelen en aanpassingen in infrastructuur. Met 1 druk op de knop kunt u direct de voor- en na situatie met elkaar vergelijken. Bekijk modellen >>

big data management data automatisering