Skip to content

DELTA

Jouw multitool voor ruimtelijke analyses

 

De leefomgeving verandert continu. Daarop moet tijdig gereageerd worden. Of het nu gaat om mutatiesignalering, klimaatadaptatie, water of databewerking, het is prettig als je het beheer hiervan in eigen controle hebt. En al helemaal als dit efficiënt en eenvoudig kan. Gun jezelf die volledige controle over je gebied én bespaar tijd. Met DELTA houd je de controle in eigen beheer. En je zet je medewerkers alleen in wanneer nodig is.​

hoe het werkt

Leer alles in detail over dit product in de brochure

download brochure
breed scala aan modellen

Veranderingen kunnen opgezocht worden in verschillende detectiemodellen, zoals dakkapellen, gebouwen, waterschappen, klimaatadaptatie, (groen)percelen en infrastructuur.

bekijk modellen
doe het zelf

Met automatisering kan je zelf de mutatiesignalering uitvoeren en de resultaten met een paar muisklikken verkrijgen.

bekijk webcast
Vorige slide
Volgende slide

betrouwbaarheid

Modelmatige beoordeling beperkt foutmarge tot een minimum

werklast

Zet je medewerkers alleen in waar nodig is

controle

Door proces in eigen beheer is externe controle niet nodig

Aanpasbaar

Pas de modellen eenvoudig aan om aan je lokale behoeftes te voldoen

Doe het zelf

Dergelijke alledaagse taken worden vaak uitbesteed, maar dat kan ook uitdagingen met zich meebrengen. Uitbesteding leidt tot dubbel werk, omdat de resultaten van de contractpartij alsnog gecontroleerd moeten worden voordat de basisregistratie bijgewerkt kan worden. Met automatisering kan je zelf de mutatiesignalering uitvoeren en de resultaten met een paar muisklikken verkrijgen. Heb je vragen? We hebben uitgebreide documentatie beschikbaar: modelbeschrijving, brochure, handleidingen, release guides en een FAQ.

Bekijk de modelbeschrijving >>

Bekijk de FAQ >>

Bekijk de laatste release guide >>

Databewerking

Vaak moeten grote gebieden gecontroleerd worden, wat zeer tijdsintensief is. Automatiseer mutatiesignalering met batchprocessing en verminder de handmatige inspanning. Voer deze bijhouding zelfstandig uit met de lokale gebiedskennis van de medewerker en vermijd het controleren van resultaten vanuit uitbesteding.

Water

In Nederland hebben we altijd te maken met water. Nu nog meer dan ooit. Het is daarom fijn om voorbereid te zijn op wateroverlast of de gevolgen hiervan. Met DELTA krijg je door de detectiemodellen snel inzicht in bijvoorbeeld de waterdoorlaatbaarheid van een wijk. Maar ook welke percelen extra vatbaar zijn voor droogte. Houd je watersysteem up-to-date met de modellen en kom niet meer voor verrassingen te staan. Zo houd je je voeten droog.

Klimaat

Hitte, wateroverlast, droogte. Met klimaatverandering in het vizier wil je weten wat je kan veranderen om de gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Met DELTA krijg je door de detectiemodellen snel inzicht in bijvoorbeeld de hittestress van een stedelijke omgeving. Of analyseer met machine learning waar er potentie is voor zonnepanelen.

Basisregistraties

Onze leefomgeving verandert continue. Het bijhouden van die veranderingen is een uitdaging en kan veel tijd en geld kosten. Om je te helpen automatiseren hebben we een set modellen gecreëerd, waarmee je veranderingen overzichtelijk visualiseert voor analyse, in slechts een paar klikken. Met deze set aan modellen is het mogelijk om basisregistraties, zoals de BAG, BGT, WOZ en BOR, continu actueel, betrouwbaar en compleet te houden, zonder dit uit handen te geven.