Skip to content

Omgevingswet

Optimaliseer services met locatie-intelligentie

 

Ga een stap verder met je digitale transformatie agenda. De omgevingswet app automatiseert kennisintensieve processen en beleid in een Digital Twin omgeving. Verwerk goedkeuringen voor nieuwbouw door scenario’s te visualiseren en beleid te controleren in slechts een paar klikken.

Almere maakt de omgevingswet eenvoudig

De gemeente Almere versnelt de digitale transformatie door de Omgevingswet te vereenvoudigen voor hun burgers en medewerkers, volledig in 3D.

bekijk hoe

Digital twin

3D omgeving voor een realistisch idee van veranderingen

Intelligentie

innovatieve technologie past zich aan en verbetert de resultaten

Optimalisatie

Bespaar tijd, geld en moeite door het proces te automatiseren

vereenvoudigen

Gebruiksvriendelijke interface voor overheid en burgers

Omgevingswet in Digital Twin

Digital Twin

Bekijk de echte wereld zoals het hoort – in 3D. Plan een nieuwbouw in een Digital Twin en krijg grip op alle mogelijke scenario’s. Meer over Digital Twin >>

BIM Modellen

Drag en drop BIM-modellen in de interface. Deze BIM-modellen zijn zeer gedetailleerd en bieden alle gegevens met een simpele klik. Vind de beste locatie voor je gebouw door de omgeving te kennen.

Omgevingswet en BIM-modellen
Aanvraagformulier Omgevingswet

INTELLIGENTE & GEÏNTEGREERDE formulieren

Of je nu een burger bent die bouw aanvraagt of een gemeentelijke ambtenaar die een aanvraag verwerkt, gebruik de speciaal ontworpen formulieren om je te helpen bij het navigeren door de complexe wetten. De technologie gebruikt jouw reacties om de wetten onder de motorkap te controleren.

Snelle rapporten

Krijg een gedetailleerd overzicht van de respons op vragen in rapporten. Bekijk een gedetailleerde vergelijking van je vereisten die overeenkomen met de criteria die zijn vastgesteld door de wetten en het beleid.

Goedkeuring formulier Omgevingswet