Skip to content

Omgevingswet

Optimaliseer services met locatie-intelligentie

 

Ga een stap verder met uw digitale transformatie agenda. De omgevingswet app PLANSPACE automatiseert kennisintensieve processen en beleid in een Digital Twin omgeving. Verwerk goedkeuringen voor nieuwbouw door scenario’s te visualiseren en beleid te controleren in slechts een paar klikken.

Sneak preview
Krijg diepgaand inzicht in de oplossing PLANSPACE en ontdek wat deze voor u kan doen. Bekijk de keynote terug van onze jaarlijkse conferentie Make Geospatial Matter 2020 Online.
naar evenement

Digital twin

3D omgeving voor een realistisch idee van veranderingen

Intelligentie

innovatieve technologie past zich aan en verbetert de resultaten

Optimalisatie

Bespaar tijd, geld en moeite door het proces te automatiseren

vereenvoudigen

Gebruiksvriendelijke interface voor overheid en burgers

Digital Twin

Bekijk de echte wereld zoals het hoort – in 3D. Plan een nieuwbouw in een Digital Twin en krijg grip op alle mogelijke scenario’s.

BIM Modellen

Drag en drop BIM-modellen in de interface. Deze BIM-modellen zijn zeer gedetailleerd en bieden alle gegevens met een simpele klik. Vind de beste locatie voor uw gebouw door de omgeving te kennen.

INTELLIGENTE & GEÏNTEGREERDE formulieren

Of u nu een burger bent die bouw aanvraagt of een gemeentelijke ambtenaar die een aanvraag verwerkt, gebruik de speciaal ontworpen formulieren om u te helpen bij het navigeren door de complexe wetten. De technologie van PLANSPACE gebruikt uw reacties om de wetten onder de motorkap te controleren.

Snelle rapporten

Krijg een gedetailleerd overzicht van de respons op uw vragen in rapporten. Bekijk een gedetailleerde vergelijking van uw vereisten die overeenkomen met de criteria die zijn vastgesteld door de wetten en het beleid.