Skip to content

Informatiebeveiliging

IMAGEM heeft in een ISO-audit bewezen te voldoen aan de internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Sinds 28 december 2022 zijn wij ISO 27001 gecertificeerd waarmee onze processen voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan het managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) norm.

Op 28 december 2022 hebben wij de certificatie ISO 27001 Informatiebeveiliging behaald. Deze is uitgereikt door DigiTrust B.V.. Jaarlijks voeren zij een controle-audit uit op ons ISMS en elke drie jaar wordt er een volledige audit uitgevoerd.

Ons ISMS draait om het identificeren en beheren van risico’s die betrekking hebben op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Denk aan informatie van IMAGEM, ons team en onze klanten. Door het nemen van organisatorische, team, fysieke en technische beveiligingsmaatregelen vermijden of verkleinen we de kans en impact van deze risico’s. Door continue onze informatiebeveiliging te verbeteren door o.a. in te spelen op veranderingen via een ‘Plan Do Check Act’-cyclus zorgen we voor continuïteit van onze bedrijfsvoering en dienstverlening naar onze klanten.

Het certificaat is in te zien door op de knop hieronder te klikken. Wil je meer informatie over informatiebeveiliging en ons ISMS, neem dan contact op met Mark Dunnewind, security officer bij IMAGEM. Klik daarvoor op de contactknop boven aan de pagina.