Skip to content

Trainingen

IMAGEM biedt diverse trainingen aan voor verschillende GIS- en geo-doeleinden, op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een korte workshop of een uitgebreide cursus, wij zorgen ervoor dat u de kennis en vaardigheden opdoet die u nodig heeft. Na deze trainingen beschikt u over de basiskennis en vaardigheden om GIS en geo-technologieën te benutten voor diverse toepassingen binnen uw organisatie.

Remote Sensing Training

24 t/m 26 september 2024 (3 dagen)

IMAGEM biedt een drie-daagse training om te leren én ervaren wat het betekent om met remote sensing data, techniek en analyses aan de slag te gaan. Na deze training bezit je basiskennis van remote sensing en welke voordelen dit kan hebben voor mogelijke toepassingen binnen je eigen organisatie. Deze training is voor Data Scientist- en GIS-medewerkers die willen weten wat Remote Sensing is en wat dit toevoegt. 

Digital Twin Batenmanagement

Op aanvraag (2 dagen)

Wil je leren hoe je je organisatie helpt om digital twins toe te passen op een dagelijkse basis? Met deze tweedaagse training leer je de kloof tussen het visualiseren van bouwplannen en de realiteit van organisaties te overbruggen door effectief en duurzaam met 3D te werken. Je leert om acceptatie en adoptie van 3D-technologieën binnen je organisatie te bevorderen, enthousiasme te creëren en in samenwerking met zowel informatiemakers als gebruikers de use cases en business waarde vast te stellen en prioriteit te geven.

Training 3D / Digital twin met LEF

Op aanvraag (persoonlijk leertraject)

Wil je je kennis van 3D/digital twins uitbreiden en direct aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bouw onder begeleiding van IMAGEM aan je eigen digital twin tijdens een persoonlijke training bij jou op locatie. Zo leer je niet alleen hoe je met 3D-data en toepassingen werkt, maar ervaar je dit dit ook in de praktijk. Onze training biedt je de inzichten en vaardigheden om een solide basis te leggen voor het creëren van 3D-omgevingen die gemakkelijk, duurzaam en succesvol in de praktijk kunnen worden toegepast. 

Training op maat

(1 tot 3 dagen)

IMAGEM biedt op maat gemaakte trainingen aan voor diverse GIS- en geo-toepassingen, variërend van korte workshops tot uitgebreide cursussen. Voorbeelden van onze trainingen zijn introducties tot GIS, remote sensing, geospatiale analyse, en cartografie en datavisualisatie. Na afloop beschikken deelnemers over de benodigde kennis en vaardigheden om deze technologieën binnen hun organisatie te benutten. Neem contact met ons op voor een training die perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.