Skip to content

Je eigen digital twin

maak je geo-informatie voor iedereen duidelijk

Informatie en communicatie vanuit je overheidsorganisatie moet voor iedereen duidelijk en te begrijpen zijn. Voor burgers, maar ook je medewerkers, samenwerkingspartners en elke andere betrokken partij. Je kan besluiten wel in woorden beschrijven, maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Wat als dat plaatje interactief is? Waarin je verschillende scenario’s plant en test? Waarmee je beleidseffecten duidelijk in beeld brengt? Dat kan met een digital twin.

Iedereen snapt het met een digital twin

Maak belangrijke onderwerpen meteen duidelijk voor je burgers en medewerkers

Vorige slide
Volgende slide

Een digital twin geeft ons en onze inwoners dezelfde blik op de stad en maakt besluitvorming eenvoudiger en transparanter

Creeer inzicht

Met digital twin technologie breng je de beleidseffecten van wonen, planning, mobiliteit, klimaat en andere thema’s in beeld. Met slimme modellen voor gedeelde besluitvorming wordt een unieke samenwerkingsomgeving gecreëerd.

Gemeente Almere heeft een zo’n oplossing ontwikkeld en blijft deze samen met ons doorontwikkelen. De gemeente wil alle informatie voor iedereen begrijpelijk maken. Zij brengen de effecten van belangrijke thema’s in beeld met een digital twin van de stad, gecombineerd met AI-technologie voor gedeelde besluitvorming.

op maat

Van één applicatie tot volledige architectuur, wij helpen je met de stappen.

alles in 1

Breng de juridische, administratieve en fysieke werkelijkheid samen

datagedreven

Snellere en beter onderbouwde besluitvorming met jouw data

sneller werken

Kortere doorlooptijden en werkprocesondersteuning