Skip to content

Je eigen digital twin

maak je geo-informatie voor iedereen duidelijk

Informatie en communicatie vanuit je overheidsorganisatie moet voor iedereen duidelijk en te begrijpen zijn. Voor burgers, maar ook je medewerkers, samenwerkingspartners en elke andere betrokken partij. Je kan besluiten wel in woorden beschrijven, maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Wat als dat plaatje interactief is? Waarin je verschillende scenario’s plant en test? Waarmee je beleidseffecten duidelijk in beeld brengt? Dat kan met een digital twin.

Iedereen snapt het met een digital twin

Maak belangrijke onderwerpen meteen duidelijk voor je burgers en medewerkers

Een digital twin geeft ons en onze inwoners dezelfde blik op de stad en maakt besluitvorming eenvoudiger en transparanter

Willem Hartzuiker, geo-econoom bij gemeente Almere

Creeer inzicht

Met digital twin technologie breng je de beleidseffecten van wonen, planning, mobiliteit, klimaat en andere thema’s in beeld. Met slimme modellen voor gedeelde besluitvorming wordt een unieke samenwerkingsomgeving gecreëerd.

Gemeente Almere heeft een zo’n oplossing ontwikkeld en blijft deze samen met ons doorontwikkelen. De gemeente wil alle informatie voor iedereen begrijpelijk maken. Zij brengen de effecten van belangrijke thema’s in beeld met een digital twin van de stad, gecombineerd met AI-technologie voor gedeelde besluitvorming.

op maat

Van één applicatie tot volledige architectuur, wij helpen je met de stappen.

alles in 1

Breng de juridische, administratieve en fysieke werkelijkheid samen

datagedreven

Snellere en beter onderbouwde besluitvorming met jouw data

sneller werken

Kortere doorlooptijden en werkprocesondersteuning

Niels

Ik ben Niels van de Graaf, marktmanager overheid bij IMAGEM. Ik help overheden graag om continu slimmer en beter te werken. En een digital twin kan goed bijdragen aan een efficiënte en slimme vorm van besluitvorming. Daarmee kun je straks stedelijke ontwikkeling, scenario’s en consequenties integraal bijstellen. Dit laat ik graag aan je zien. In een verzorgde en uitgebreide workshop laat ik de mogelijkheden en de kansen zien die een digital twin jouw organisatie kan bieden.

Aan de slag met een digital twin

De webinar bekeken? En wil je nu weten of een digital twin ook iets is voor jouw organisatie? Op donderdag 30 juni bieden we de workshop ‘Waarom met 3D digital twin aan de slag?’ weer aan. In een halve dag kun je zelf bekijken en ervaren waarom een digital twin de nieuwe manier van informeren is.

En nog belangrijker, wat je ermee kunt. Lekker praktisch en met een duidelijk doel. Na de workshop weet jij waarom een eigen digital twin een goed idee is voor jouw organisatie en welke stappen je kan nemen om te beginnen. Vul het formulier in om je plek in de workshop te reserveren. 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789

Hoe werkt een Digital Twin?

We leggen het uit in detail uit.