Skip to content

gratis 'home office' licenties

voor power portfolio desktopproducten tijdens covid-19 maatregelen

UPDATE 7 augustus 2020: De licenties zijn verlengd tot en met 30 september 2020.

Woensdag 18 maart 2020, Apeldoorn, Nederland – IMAGEM biedt tijdelijk ‘home office’ licenties aan gebruikers van Power Portfolio desktopproducten (zoals GeoMedia® en ERDAS IMAGINE®) om te voldoen aan de behoefte van thuiswerken tijdens de wereldwijde pandemie van het Coronavirus (COVID-19).

We zien in dat de wereldwijde pandemie uitdagingen kunnen vormen voor de gebruikers van onze technologie. Door de maatregelen die de overheid trof afgelopen zondag 15 maart zijn veel Geo-ICT-bedrijven en hun werknemers thuis aan het werk. We vinden het belangrijk dat de gebruikers hun werk ongestoord verder kunnen uitvoeren vanaf hun thuisomgeving.

Daarom stellen we ‘home office’ licenties beschikbaar voor alle ondersteunde versies van de Power Portfolio-desktopproducten. Deze tijdelijke licenties zijn vanaf vandaag tot 30 september 2020 gratis beschikbaar voor onze klanten, tijdens de COVID-19 maatregelen. Alle huidige gebruikers met een actieve licentie(s) komen in aanmerking voor deze ‘home office’ licenties

IMAGEM

We zijn IMAGEM. Wij zijn vertalers en locatie-intelligentie is ons domein. Wij vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving om data-gedreven besluiten te kunnen nemen. Ons platform met hybride softwaretechnologie zet real-time data om in bruikbare informatie, waarbij zelflerende algoritmes ingezet kunnen worden om voortdurend verbeterende voorspellingen te kunnen maken. Wij vertalen geospatial data en informatie in kennis en inzicht, en hiermee willen we overheden, burgers en andere stakeholders helpen de juiste keuzes en besluiten te kunnen nemen voor meer grip op de toekomst.

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met Yashita Arora, Marketing Director bij IMAGEM +31 (0) 55 2002 055, marketing@imagem.nl.