Skip to content

Defense Summit

Voor, door en met defensie

Defense Summit is weer terug van weg geweest. IMAGEM verzorgt een volledig op Defensie gericht programma, met daarin een mooie mix aan presentaties, hands on workshops en natuurlijk voldoende netwerkmogelijkheden. 

Locatie

Villa von Zeppelin, Deventerstraat 37 Apeldoorn. Inspirerend erfgoed.

Parkeren

Parkeren kan in Parkeergarage Marktplein Centrum, onder het stadhuis.

Laptop mee

Neem je eigen laptop mee. Hiermee kan je eenvoudig aan de slag in de workshop.

eten & drinken

Lunch, borrel en drinken is allemaal inbegrepen. Daar zorgen wij voor.

Programma

Met koffie, thee en wat lekkers.

Update over de ontwikkelingen bij Defensie die op dit moment op GEO gebied doorgemaakt worden.

Clemens Roos | Defensie

Met koffie, thee en wat lekkers.

Real-time situational awareness, interactieve dashboards in 2D en 3D,  zowel als applicatie, web app, of engine achter een applicatie. De toepassingen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld als onderdeel in een C2-systeem. We nemen je niet alleen mee in een overzicht van de mogelijkheden, maar we nemen je ook mee in de oplossingen die NU al ingezet en gebruikt worden bij defensie.

Vincent Rifici, Hexagon

Onderwater, bovenwater, laser, multi beam, foto, multispectraal. Allemaal verschillende bronnen en technieken. Met sensor fusion worden deze ongelijksoortige bronnen tot 1 common operational picture samengevoegd. Duidelijk in 1 oogslag. Moeilijk? Nee! Hoe? Dat laten we in deze sessie zien!

Harald Gortz | IMAGEM

Met rijk belegde broodjes. 

ERDAS IMAGINE 2023 komt eraan. De complete radar suite is vernieuwd én verbeterd. Beweging, richting en snelheid detecteren in een enkel radarbeeld? Met Sub-aperture motion geen probleem.

Wim Bozelie | IMAGEM

In 45 minuten een expert op het gebied van multispectraal, pointcloud, classificatie en change detectie worden, dat kan toch niet? Zeker wel! De vernieuwde M.App. X is een collector, technician en geospatial analyst in 1. Nee, geen vervanger, maar wel meer ondersteuning, versnelling en efficiency! Hoe? Dat leren we jullie in minder dan 45 minuten!

M.App X werkt naadloos samen met onze desktop oplossing ERDAS IMAGINE. Een analyst ontwikkelt lokaal een geavanceerd model en kan dit testen. Zodra het klaar is voor breed gebruik kan het model letterlijk M.App X ingesleept worden en is het vanaf dat moment voor iedere (gemachtigde) gebruiker beschikbaar.

Vanmiddag zit je zelf aan de knoppen, leer en ervaar! Neem je eigen laptop mee!

Harald Gortz, Robbert van Bussel, Patrick de Groot | IMAGEM

Afsluitend is er ruimte voor netwerken onder het genot van een borrel met een hapje en drankje.