Skip to content

Handhaaf alleen waar nodig met geo dashboards

webcast | 38 minuten

In onze omgeving vinden permanent veranderingen plaats. Als die veranderingen ongewenst zijn, moet er uiteraard ingegrepen worden door handhaversHet op een min of meer ongestructureerde wijze fysiek inspecteren van wijken of gebieden is echter bijzonder arbeidsintensief. En bovendien door de toenemende vergrijzing ook niet houdbaar in de toekomst. 

De oplossing is vrij simpel: werk toe naar een situatie waarbij alleen nog fysiek geïnspecteerd wordt op locaties waarbij een menselijk oordeel onmisbaar is. Tijdens deze ‘Grip op Geo’ webcast laten we je zien hoe je met behulp van remote sensing data, snel gebieden kunt analyseren. En hoe je met deze data een dashboard met slimme widgets en mobiele apps kunt samenstellen, waarmee je alleen die locaties fysiek gaat controleren waar de kans heel groot is dat er een ongewenste situatie is. De webcast is met name interessant voor gebiedsbeheerders en handhavers, zoals wegbeheer, groenbeheer en beheerders bij waterschappen.

Spreker

Over geo dashboards

De wereld om ons heen is dynamisch, effectieve sturingsinformatie is dat ook. M.App Enterprise brengt uw actuele areaal in beeld, laat u dynamisch selecties maken en orders aanmaken die uw buitendienst als werklijst in de geintegreerde mobiele omgeving kan afwerken en terugkoppelen, Ondersteund vanuit een natuurgetrouwe Digital Twin en alles binnen 1 omgeving, via open standaarden gekoppeld. Datagedreven sturing wordt inzichtelijker en intuïtiever dan ooit tevoren.

Gerelateerde webcasts & evenementen