Skip to content

M.App Enterprise

Dynamisch sturen met geo-informatie

 

De wereld om ons heen is dynamisch, effectieve sturingsinformatie is dat ook. M.App Enterprise brengt uw actuele areaal in beeld, laat u dynamisch selecties maken en orders aanmaken die uw buitendienst als werklijst in de geintegreerde mobiele omgeving kan afwerken en terugkoppelen, Ondersteund vanuit een natuurgetrouwe Digital Twin en alles binnen 1 omgeving, via open standaarden gekoppeld. Met M.App Enterprise wordt datagedreven sturing inzichtelijker en intuïtiever dan ooit tevoren.

dashboards op maat

Kies uit een breed aanbod van direct in te zetten dashboards die door IMAGEM zijn ontwikkeld voor de lokale markt voor eenvoudige analyse en monitoring.

bekijk dashboards

Sturingsinformatie in 2D en 3D

ervaar zelf dynamische sturing op uw areaalgegevens

Binnen M.App Enterprise kunt u uw beheerinformatie zowel in 2D als in 3D afbeelden, dankzij de geavanceerde Luciad technologie die onder de motorkap zit. Hiermee wordt de staat van uw areaal in alle dimensies direct duidelijk. Dankzij wizardgestuurde opbouw van uw dashboards ziet u meteen wat de verdeling van verschillende kenmerken is en kunt u interactief selecties hierop maken. Zo komt u snel tot de kern van waar het om draait en kunt u gericht actie ondernemen.

Van binnen naar buiten en vice versa

breng uw werk het veld in

M.App Enterprise omvat onder meer een gekoppelde mobiele omgeving waarmee u buitendienst medewerkers werklijsten kunt meegeven gebaseerd op zelf te configureren workflows. U kunt een specifieke werkorder toekennen, of alle meldingen in een bepaald gebied toekennen aan een medewerker. Via de interactieve managementrapportages volgt u de voortgang van inspecties en worden opgenomen gegevens geëvalueerd. M.App Enterprise in de praktijk >>

1 budget voor het volledige gebruik

breng uw operationele kosten omlaag

M.App Enterprise kent een verekenmodel op basis van feitelijk gebruik op jaarbasis, Hiermee kunt u ongelimiteerd toegang geven tot de omgeving, deze over meerdere installaties verspreiden en opschalen, zonder dat het invloed heeft op de vergoeding. Dit geldt zowel voor uw kantoor-omgeving, uw thuistoegang en voor uw veldmedewerkers.

Ondersteuning van Open standaarden en Common Ground

aanpasbaar in te zetten

De services die binnen M.App Enterprise gemaakt en gedeeld worden verlopen via Open standaarden. Hierdoor is de omgeving in te passen in een bestaande architectuur en kunnen resultaten gedeeld worden met andere applicaties. Ook leggen we koppelingen met de meest gebruikte databases zoals Oracle, SQL Server, PostGIS en SAP HANA. De open architectuur conformeert aan de principes van Common Ground.