Skip to content

M.App Enterprise

Dynamisch sturen met geo-informatie

 

De wereld om ons heen is dynamisch, effectieve sturingsinformatie is dat ook. M.App Enterprise brengt je actuele areaal in beeld, laat je dynamisch selecties maken en orders aanmaken die je buitendienst als werklijst in de geintegreerde mobiele omgeving kan afwerken en terugkoppelen, ondersteund vanuit een natuurgetrouwe Digital Twin en alles binnen 1 omgeving, via open standaarden gekoppeld. Met M.App Enterprise wordt datagedreven sturing inzichtelijker en intuïtiever dan ooit tevoren.

dashboards op maat

Kies uit een breed aanbod van direct in te zetten dashboards die door IMAGEM zijn ontwikkeld voor de lokale markt voor eenvoudige analyse en monitoring.

bekijk dashboards

Sturingsinformatie in 2D en 3D

ervaar zelf dynamische sturing op je areaalgegevens

Binnen M.App Enterprise kan je je beheerinformatie zowel in 2D als in 3D afbeelden, dankzij de geavanceerde Luciad technologie die onder de motorkap zit. Hiermee wordt de staat van je areaal in alle dimensies direct duidelijk. Dankzij wizardgestuurde opbouw van je dashboards zie je meteen wat de verdeling van verschillende kenmerken is en kan je interactief selecties hierop maken. Zo kom je snel tot de kern van waar het om draait en kan je gericht actie ondernemen.

Van binnen naar buiten en vice versa

breng je werk het veld in

M.App Enterprise omvat onder meer een gekoppelde mobiele omgeving waarmee je buitendienst medewerkers werklijsten kunt meegeven gebaseerd op zelf te configureren workflows. Je kunt een specifieke werkorder toekennen, of alle meldingen in een bepaald gebied toekennen aan een medewerker. Via de interactieve managementrapportages volg je de voortgang van inspecties en worden opgenomen gegevens geëvalueerd. M.App Enterprise in de praktijk >>

1 budget voor het volledige gebruik

breng je operationele kosten omlaag

M.App Enterprise kent een verekenmodel op basis van feitelijk gebruik op jaarbasis, Hiermee kan je ongelimiteerd toegang geven tot de omgeving, deze over meerdere installaties verspreiden en opschalen, zonder dat het invloed heeft op de vergoeding. Dit geldt zowel voor je kantoor-omgeving, je thuistoegang en voor je veldmedewerkers.

Ondersteuning van Open standaarden en Common Ground

aanpasbaar in te zetten

De services die binnen M.App Enterprise gemaakt en gedeeld worden verlopen via Open standaarden. Hierdoor is de omgeving in te passen in een bestaande architectuur en kunnen resultaten gedeeld worden met andere applicaties. Ook leggen we koppelingen met de meest gebruikte databases zoals Oracle, SQL Server, PostGIS en SAP HANA. De open architectuur conformeert aan de principes van Common Ground.

Wil je meer gedetailleerde informatie over M.App Enterprise? Bezoek dan de website van onze partner Hexagon Geospatial. IMAGEM is de officiële distributeur van M.App Enterprise en andere Hexagon Geospatial software in de Benelux. Meer over M.App Enterprise >>