Skip to content

M.App X

Geospatial Intelligence voor de nieuwe generatie

 

Beeldanalisten zijn gewend om met grote hoeveelheden data te werken en op basis van actuele satellietbeelden en andere bronnen hun onderzoek te doen. Met M.App X is dit vanuit de browser mogelijk, gekoppeld aan een centrale storage omgeving. Hiermee wordt het beheer van data veel eenvoudiger en minder tijdrovend. De toegespitste webinterface zorgt er daarnaast voor dat veelgebruikte analyses, zoals line of sight, cross country mobility of helicopter landing zone bepaling direct als functieknop gebruikt kunnen worden. M.App X biedt naast analyse ook alle krachtige annotaties en reporting functionaliteiten die een beeldanalist verwacht.

beeldanalyse vanuit de browser

Beschik altijd en overal over de juiste informatie op een veilig netwerk, geïmplementeerd met de juiste beveiligingsprotocollen.

Geospatial intelligence in 2D en 3D

ervaar zelf de kracht van 3D in een browser

M.App X wordt gevoed vanuit de krachtige Luciad Engine, waarmee het mogelijk is om niet alleen in 2D, maar ook in 3D alle informatie te bekijken en analyseren. Zo wordt een line of sight analyse veel duidelijker en worden routes in 3D bepaald, rekening houdend met het terrein. Schakelen tussen 2D en 3D gaat naadloos, net zoals het schakelen tussen de originele beeldverhouding (image space) en projectie op de kaart (map space). Dankzij de geavanceerde engine is het bijvoorbeeld mogelijk om direct in een satellietbeeld de hoogte van een gebouw te meten, vanuit een 2D weergave.

Sterk vereenvoudigd beheer

bespaar op beheerlast met M.App X

Dankzij de client-serverarchitectuur met een centrale configuratie wordt de beheerlast significant verminderd. Alle data wordt op slechts 1 plek beschikbaar gemaakt en zelfs de inrichting van de interface en speciale procesmodellen wordt centraal geregeld. Zodra deze is afgerond zijn alle data en analysemogelijkheden direct beschikbaar voor alle aangesloten eindgebruikers, die deze kunnen benaderen via een standaard browser.

Breid M.App X uit met eigen analyses

bepaal zelf wat M.App X voor je kan doen

De standaardinstallatie biedt al een ruime hoeveelheid veelgebruikte analyses voor beeldanalisten. Dankzij de integratie van de Spatial Modeler engine is het daarnaast mogelijk om eigen analyse en procesmodellen toe te voegen. Deze worden ontworpen in de desktop ERDAS IMAGINE of GeoMedia omgeving en daarna binnen M.App X beschikbaar gemaakt als functieknop. Zo configureer je M.App X volledig naar eigen wens en is geen brug te ver.

Browserbased, maar wel veilig

overal en altijd beveiligde toegang

M.App X wordt via een standaardbrowser benaderd. Dit gaat per definitie niet over het internet. In de meeste gevallen wordt M.App X op een beveiligd netwerk geïmplementeerd met toepassing van de juiste beveiligingsprotocollen. Dit kan in een kantooromgeving zijn, maar ook in het operatiegebied. Zo weet je zeker dat alleen bevoegden bij de beschikbare informatie kunnen komen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over M.App X? Bezoek dan de website van onze partner Hexagon Geospatial. IMAGEM is de officiële distributeur van M.App X en andere Hexagon Geospatial software in de Benelux. Meer over M.App X >>