Skip to content

Webinar Urban Digital Twins terugkijken

webinar | 57 minuten

Een echte urban digital twin bevat verschillende lagen. De eerste laag is een digitale replica, ook wel bekend als digitale stad. Het toevoegen van data vanuit ‘Internet of Things’ (IoT) zorgt voor de tweede laag, de verbonden stad. Het toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) en simulaties op die data zorgt uiteindelijk voor de derde laag, de intelligente stad.

Tijdens het webinar gaan we dieper in op twee gemeenten die dit concept al in uitvoering hebben gebracht. 

Sprekers

Niels van de Graaf

Niels van de Graaf

Niels is Marktmanager Overheid bij IMAGEM. Hij helpt de overheid om continu slimmer en beter te werken en geeft zijn functie invulling door organisaties te ondersteunen bij het oplossen van hun vraagstukken.

Uwe Jasnoch

Uwe Jasnoch

Dr. Jasnoch is sinds 2007 deel van de Hexagon familie en heeft jaren ervaring in de geospatial industrie. Altijd op zoek naar de best mogelijke toepassing voor geo-vraagstukken. Waarbij hij duurzaamheid niet uit het oog verliest.

Over Digital twins

Met een digitale kopie of ‘digital twin’ van uw omgeving kunt u slimme analyses uitvoeren en scenario’s uitproberen voordat u deze in de werkelijke wereld implementeert. Deze aanpak helpt u beter inzicht te krijgen in uw omgeving voor betere datagedreven besluitvorming. Dit is mogelijk in zowel 2D als in 3D, boven- en ondergronds, op verschillende thema’s en in een hoge gedetailleerde weergave.

Gerelateerde webcasts & evenementen