Skip to content

M.App X 2023

12 September 2023

Dit document beschrijft de laatste verbeteringen, oplossingen en systeemvereisten voor M.App X 2023. M.App X biedt tools om beeldmateriaal te benutten en informatieproducten en rapporten afgeleid van beelden te creëren, uitgerold op een ondernemingsplatform voor systeemintegrators. Alle M.App X-gebruikers kunnen informatie creëren en delen binnen de onderneming met behulp van de uitgebreide, webgebaseerde clienttoepassing.

Deze releasegids benoemt de belangrijkste veranderingen, maar is niet compleet. Klanten kunnen contact opnemen IMAGEM om individueel platformgebruik te bespreken en de migratie te plannen met inachtneming van significante release-wijzigingen.

Dit document beschrijft verbeteringen in M.App X 2023. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij M.App X worden geleverd voor meer informatie.