Skip to content

Geomedia Desktop 2023

12 September 2023

GeoMedia is een flexibel en dynamisch GIS-pakket voor het creëren, bijwerken, beheren en analyseren van uw waardevolle geospatiale informatie. Genereer en update vectorlagen. Voer dynamische ruimtelijke analyses uit en genereer rapporten. Creëer en update kaarten automatisch. Beheer data en kaartproductie efficiënter. GeoMedia is beschikbaar in drie productniveaus: Essentials, Advantage en Professional.

GeoMedia Essentials stelt u in staat om een breed scala aan geospatiale databronnen te bevragen en te analyseren. GeoMedia Advantage heeft alle functionaliteit van GeoMedia Essentials en is uitstekend voor gegevensverzameling en -bewerking, verwerking en analyse van hoogte- en terreingegevens, inclusief LiDAR. Het bevat ook gegevensvalidatie en geavanceerde rasteranalysetools.

GeoMedia Professional bevat alle functies van de vorige niveaus en biedt ondernemingsbreed, multi-user datamanagement en analyse. Beheer lineaire netwerken, produceer professionele cartografische kaarten, voer geavanceerde functiebewerking uit, beheer perceelbezit, voer utility netwerkanalyse uit, monitor en controleer wijzigingen, integreer gegevens uit meerdere bronnen en waarborg de algehele gegevenskwaliteit.

Nieuwe platforms (16.8)

Geospatiale Licenties
Voor deze release is Geospatiale Licenties 2023 vereist.

SQL Server
SQL Server 2022 wordt nu ondersteund.

PostGIS
PostgreSQL 14 en 15 worden nu ondersteund, samen met de compatibele versies van PostGIS.

Deze releasegids benoemt de belangrijkste veranderingen, maar is niet compleet. Klanten kunnen contact opnemen IMAGEM om individueel platformgebruik te bespreken en de migratie te plannen met inachtneming van significante release-wijzigingen.

Dit document beschrijft verbeteringen in GeoMedia Desktop 2023. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij GeoMedia Desktop worden geleverd voor meer informatie.