Skip to content

Geomedia 2023 Update 1

18 Maart 2024

GeoMedia is een flexibel en dynamisch GIS-pakket voor het creëren, bijwerken, beheren en analyseren van uw waardevolle geospatiale informatie. Genereer en update vectorlagen. Voer dynamische ruimtelijke analyses uit en genereer rapporten. Creëer en update kaarten automatisch. Beheer data en kaartproductie efficiënter.

Overzicht van verbeteringen

Deze release richtte zich op verbeteringen aan nieuwe 3D-mogelijkheden:

  • – Het nieuwe commando ‘Insert Surfaces’ stelt gebruikers in staat hun oppervlaktebestanden (GeoTIFF DEMs en DTED) op dezelfde wijze in te voegen als Hexagon Slimme Puntwolken en OGC 3D Tegels, wat leidt tot een beter geïntegreerde visualisatie van alle 3D-gegevens.
  • – Gebruikers kunnen nu het gebruik van het globale basisoppervlak dat in het kaartvenster wordt getoond uitschakelen wanneer ze in 3D-modus zijn – dit kan geschikt zijn wanneer gebruikers hun eigen oppervlaktebestanden hebben voor 3D-weergave.

Verder zijn er updates geweest voor het importeren en exporteren van gegevens, bijvoorbeeld CAD- en Microstation-bestanden. Meer informatie is te vinden in de releasegids!

Deze update benoemt de belangrijkste veranderingen, maar is niet compleet. Klanten kunnen contact opnemen IMAGEM om individueel platformgebruik te bespreken en de migratie te plannen met inachtneming van significante release-wijzigingen. Dit document beschrijft verbeteringen in GeoMedia 2023 Update 1. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij GeoMedia Desktop worden geleverd voor meer informatie.