Skip to content

Erdas IMAGINE 2023

25 augustus 2023

Dit document beschrijft verbeteringen in ERDAS IMAGINE 2023 (v16.8.0), inclusief IMAGINE Photogrammetry (voorheen LPS Core). ERDAS IMAGINE 2023 bevat zowel verbeteringen als oplossingen.

ERDAS IMAGINE voert geavanceerde remote sensing-analyse en ruimtelijke modellering uit om aanvullende informatie te creëren. U kunt de resultaten ook visualiseren in 2D, 3D of video en op cartografische kwaliteit kaartsamenstellingen. De kern van de ERDAS IMAGINE productreeks is schaalbaar naar uw geospatiale gegevens. Optionele modules (add-ons) bieden gespecialiseerde functies om de productiviteit te verhogen.

IMAGINE Essentials is het instapproduct voor beeldverwerking voor kaartcreatie en eenvoudige functieverzamelingstools. IMAGINE Essentials maakt seriële batchverwerking mogelijk.

IMAGINE Advantage maakt geavanceerde spectrale verwerking, beeldregistratie, mozaïeken en beeldanalyse en veranderingsdetectie mogelijk. IMAGINE Advantage stelt u in staat om parallelle batches te verwerken voor een snellere output.

IMAGINE Professional bevat een productiegereedschapsset voor ruimtelijke modellering, beeldclassificatie, feature-extractie en geavanceerde spectrale, hyperspectrale en radarverwerking.

IMAGINE Photogrammetry maximaliseert de productiviteit met state-of-the-art fotogrammetrische satelliet- en luchtbeeldverwerkingsalgoritmen.

Dit document beschrijft verbeteringen in ERDAS IMAGINE 2023. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij ERDAS IMAGINE worden geleverd voor meer informatie.