Skip to content

Erdas Apollo 2023

13 September 2023

ERDAS APOLLO 2023 is het hoogtepunt van de grootste product moderniserings-inspanning in meer dan 10 jaar. Deze release introduceert een nieuwe technische basis, waarbij wordt voortgebouwd op het LuciadFusion platform en waarbij belangrijke functionaliteiten uit eerdere ERDAS APOLLO-releases worden gemigreerd of opnieuw gebouwd.

Deze releasegids benadrukt de belangrijkste punten, maar moet niet als uitputtend worden beschouwd. Bestaande klanten worden aangemoedigd om contact op te nemen met hun Hexagon vertegenwoordigers om individueel platformgebruik te bespreken en de migratie te plannen met inachtneming van significante release-wijzigingen.

Dit document beschrijft verbeteringen in ERDAS APOLLO 2023. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij ERDAS APOLLO worden geleverd voor meer informatie.