Big Data Management
Big Data Management
Verlaag de druk op uw ICT infrastructuur met organisatiebreed informatiebeheer

Organisaties die geografisch beeldmateriaal gebruiken – overheden, primaire industrie, openbare orde en veiligheidsinstanties, infrastructuurbeheerders – voelen in steeds hogere mate de uitdaging van het beheer van grote hoeveelheden data. Wanneer de omvang en diversiteit van de data toeneemt, groeit ook de behoefte aan effectief beheer en beschikbaarstelling.

Er is een onmiskenbare vraag naar uitgebreid beheer van gedistribueerde data stores, en de beschikbaarstelling van die data aan desktop, mobiel en webtoepassingen.

Onze oplossingen helpen u eenvoudig uw verspreide geografische en bedrijfsdata te comprimeren, op te slaan, te beheren en beschikbaar te stellen. Nu kunt u diepgravend zoeken naar de juiste data en deze in iedere willekeurige applicatie gebruiken.

icon-bw-low-cost

Verminder de kosten van dataopslag

Comprimeer uw beeldmateriaal en bespaar 95% van uw opslagruimte zonder visueel kwaliteitsverlies. Verminder uw opslag- en beheerkosten met de nieuwste datacompressie technologie.

icon-bw-database

Ga de datavloedgolf te lijf

Houdt uw data georganiseerd en geïndexeerd terwijl u het beschikbaar maakt door uw hele organisatie en toegankelijk op meerdere platformen – desktop, mobiel en webapplicaties.

icon-bw-analysis

Diepgaande analyse

Extraheer precies wat u nodig heeft uit big data en gebruik dit in gestroomlijnde marktspecifieke applicaties. Krachtige front-end tools stellen u in staat diepgaande zoekopdrachten van geografische en bedrijfsdata te maken vanuit iedere willekeurige client. Visualiseer, analyseer, download of bekijk simpelweg online, in 2D of in 3D.