Skip to content

Meld je aan voor Grip op Geo Online 2022

Verbreed je kennis over geo en locatie met nieuwe webinars

Apeldoorn, 28 april 2022 – Zoals elk jaar beginnen we in het voorjaar weer met een reeks informatieve en technische (online) evenementen onder de noemer Grip op Geo. Eind februari startten we weer eerst met onze Grip op Geo Online serie die tot en met mei te volgen zijn.

Elke maand zullen we een webinar organiseren waarin we veel interessante onderwerpen en technologieën laten zien. We organiseren op donderdag 2 juni ook een fysieke Grip op Geo Workshop dag, waarvoor je je hier kan aanmelden.

Voor het zover is organiseren we nog één keer een webinar. In deze webinar legt Tjip van Dale uit hoe een geo dashboard je kan helpen met het efficiënt inrichten van je inspectieprocessen.

Op donderdag 19 mei leer je hoe je met een dashboard vanaf je bureau inspecties kan uitvoeren in je beheergebied. Fysieke inspecties zijn dan alleen nog nodig op locaties waar het menselijk oordeel onmisbaar is. Met als resultaat een besparing op tijd, middelen en moeite. Erg handig en effectief voor het beheren en handhaven van grote beheergebieden. We leggen het je graag uit in deze interactieve live webinar. Meld je hier aan voor de webinar >>