Skip to content

Grip op Geo Workshop

van mutatiesignalering tot sturingsinformatie | 9 mei

Mutatiesignaleren. Bijhouden van basisregistraties. Om zetten naar begrijpelijke informatie. Het is niet bewerkelijk en tijdrovend. Wist je dat je dit met remote sensing-technologie heel makkelijk zelf kan doen? Grip op geo, waarbij je zélf de controle houdt over je kwaliteit en werkproces zonder dat het veel tijd en geld kost. Hoe makkelijk dit kan ga jij zelf ervaren. Je gaat met DELTA aan de slag met het signaleren en beoordelen van mutaties voor de BAG, BGT en WOZ.

Calendar
DATUM & TIJD

Dinsdag 9 mei
09:00 tot 16:00 uur

Location
LOCATIE

Kantoor IMAGEM
Deventerstraat 37, Apeldoorn

Laptop
LAPTOPS

Laptops en notitiemateriaal
wordt geregeld.

Meals
ETEN & DRINKEN

Lunch, borrel en drinken is allemaal inbegrepen. Daar zorgen wij voor.

Ochtendprogramma

Aanmelden en welkomst met een kop koffie, thee of iets anders.

Jullie worden welkom geheten door collega’s Stefan Lijst en Niels van de Graaf. In de introductie gaan we verder in op het programma van de dag en maken jullie kort kennis met DELTA, onze oplossing voor ruimtelijke analyses voor onder meer klimaat, basisregistraties en nog veel meer.

In deze presentatie legt Robin van Holst, beheerder van basis- en kernregistraties bij gemeente Utrecht, de aanleiding uit waarom Utrecht zélf de mutatiesignalering is gaan uitvoeren. Hij neemt jullie mee in het proces en de ervaringen die hij en zijn collega’s hebben opgedaan.

Mogelijkheid om de presentaties te bespreken met een kop koffie, thee, fris en een hapje.

In deze workshop ga je zelf aan de slag met DELTA en detecteer je met de oplossing zélf de mutaties. Denk hierbij aan bijbouw, aanbouw en dakkappelen. 

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende gebruiker van DELTA. De workshop loopt parallel met de informatiesessie.

In deze informatiesessie nodigen we huidige gebruikers van DELTA uit om DELTA nog verder uit te spitten. We gaan dieper in op de oplossing en delen ervaringen en ideeën met elkaar.

Denk aan directe classificatie BGT, Check M.App, carteerproces, model energielabels en meer.

Middagprogramma

Bespreek de dag en ideeën tot nu toe onder het genot van een verzorgde lunch.

Het vervolg van de workshop in de ochtend. We gaan na de lunch verder waar we gebleven zijn.

Vervolg van de informatiesessie in de ochtend. We gaan weer verder waar we voor de lunch gebleven waren.

Mogelijkheid om de presentaties te bespreken met een kop koffie, thee, fris en een hapje.

We sluiten de dag af met aansluitend een borrel waarin je met een drankje en een hapje de dag kan bespreken en uiteraard de mogelijkheid hebt om te netwerken.

In DELTA zitten diverse analysemodellen die helpen bij beleidsvorming en monitoring. Ook hier gaan we mee aan de slag. Hoe makkelijk is het om hitte-eilanden in jouw gemeente te vinden? En hoe kan dit je helpen om als geo-afdeling meer zichtbaar te zijn binnen de organisatie?

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met remote sensing grip op je werkprocessen en kwaliteit te houden. Meld je nu aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!