Skip to content

Versnel uw digitale transformatie bij Make Geospatial Matter Online 2020

6 augustus 2020 – Tijdens Make Geospatial Matter Online op donderdag 1 oktober 2020 laten we zien hoe uw organisatie zich kan versnellen in digitale transformatie. Dit jaar is ons jaarlijkse conferentie voor het eerst online. Zo kan ons conferentie dit jaar gewoon doorgaan. Dan wel in een andere vorm, want daar kunnen we niet omheen. Corona heerst nog steeds in Nederland en om het zekere voor het onzekere te nemen, besloten we om het evenement dit jaar online te organiseren. Op deze manier zorgen wij voor uw veiligheid en dat u geen informatie mist.

We deden dit voorheen al met onze Grip op Geo evenementen, waarbij alle sessies voor verschillende sectoren via livestreams te volgen waren. Bovendien zijn deze sessies allemaal on demand terug te kijken. Op deze manier mist niemand belangrijke informatie over nieuwe en innovatieve geospatial oplossingen. Grip op Geo was een succes dat ons het vertrouwen geeft voor de komende jaarlijkse conferentie.

Make Geospatial Matter

Programma

Tijdens 1 oktober zijn er plenaire sessies, waaronder een keynote te volgen van industrie-experts die het belang van locatie-intelligentie technologie bespreken. CEO Wouter Brokx zal vertellen hoe organisaties door middel van locatie-intelligentie hun digitale transformatie agenda kunnen versnellen. Ook partner Hexagon is aanwezig en zal tijdens HexGeoNow de ontwikkeling en mogelijkheden rondom al hun locatie-intelligentie technologie laten zien, zoals het Power Portfolio, Luciad Portfolio en M.App Enterprise. Sales Director Patrick de Groot van IMAGEM laat op zijn beurt zal laten zien hoe onze klanten succesvol zijn geweest met onze op maat gemaakte oplossingen op basis van Hexagon-technologie in You Make Geospatial Matter.

 

Op deze dag zullen we ook meerdere branche- en marktspecifieke sessies uitbrengen om u te helpen navigeren wat we voor u kunnen doen. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op het thema van digitale transformatie in verschillende sectoren, zoals waterschappen, advies- en ingenieursbureaus, gemeenten en andere overheidsorganisaties. Bekijk daarbij hoe vakgenoten gebruik maken van IMAGEM-oplossingen in hun dagelijkse activiteiten en laat je inspireren bij de aan te vragen sessies.

Een belangrijk aspect van Make Geospatial Matter is het netwerken en het ontmoeten van vakgenoten. Aangezien er geen fysieke gebeurtenis is, betekent dit niet dat u niet met ons kunt praten We hebben de mogelijkheid opgezet om privébijeenkomsten fysiek of virtueel te houden met oplettend oog voor coronamaatregelen. Wil je alvast een meeting plannen, dan kan dat via dit formulier. Of u kunt de conferentie bijwonen en vervolgens om een vervolgafspraak vragen.

Houd onze website in de gaten voor updates over het programma en de sprekers en vergeet niet te registreren, zodat u direct toegang heeft tot alle content. Registreer nu via www.makegeospatialmatter.nl >>

Tieme de Jonge

Tieme de Jonge

Tieme is Marketing Communicatie Specialist bij IMAGEM. Hij houdt zich bezig met alle communicatie-uitingen van IMAGEM, zowel met collega's als met klanten. Dit zijn onder meer de blogs, artikelen, webpagina's, social media en alles daartussen.