Skip to content

Make Geospatial Matter

13 okt 2022 | Jaarbeurs Utrecht

Complexe opgaven verdienen slimme plannen

Voldoende inzicht, tijd voor actie! – Met enorme opgaven als de stikstofcrisis, woningnood, klimaatdoelstellingen en de energietransitie, hebben we allemaal meer dan ooit behoefte aan slimme plannen. Plannen die ons helpen deze complexe problemen op te lossen. En plannen die de toekomst veilig te stellen voor toekomstige generaties.

We kennen de uitdagingen en hebben een goed idee waar we naar toe moeten. Nu is het tijd om de mouwen op te stropen en tot actie over te gaan. Dat moeten we samen doen, als overheid, burgers en ondernemers. Want de opgaven zijn te ingewikkeld geworden om ze alleen op te lossen. Tijdens Make Geospatial Matter 2022 laten we zien wat er allemaal kan. En wat er nodig is om er morgen mee te starten!

Terugblik evenement

Tijd om de mouwen op te stropen en tot actie over te gaan! Tijdens Make Geospatial Matter 2022 laten we zien wat er allemaal kan met geo. Digital twins, remote sensing, interactieve dashboards. Bekijk de terugblik foto's van het evenement.

bekijk terugblik

Agenda 2022

Bekijk de algemene agenda van de dag.

AGENDA 2022

bekijk agenda

you make geospatial matter

Lees de 7e editie van ons magazine met sprekers en onderwerpen van MGM 2022

YMGM #7

Lees artikelen en interviews met sprekers en nieuwe oplossingen
naar magazine

Wat is Make Geospatial Matter?

Lees hier wat je kan verwachten.

Wat is Make Geospatial Matter?

lees blog

terugblik

Bekijk de foto's terug van Make Geospatial Matter

Bekijk de foto's

terugblik

Houd je agenda vrij

De volgende editie van Make Geospatial Matter staat gepland voor oktober 2023. Meer informatie over de details volgens snel!

heb je alvast vragen?

Wil je meer weten over het evenement? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Stuur je vragen naar ons marketingteam.