Skip to content

Make Geospatial Matter

13 okt 2022 | Jaarbeurs Utrecht

Complexe opgaven verdienen slimme plannen

Voldoende inzicht, tijd voor actie! – Met enorme opgaven als de stikstofcrisis, klimaatdoelstellingen en de energietransitie, hebben we allemaal meer dan ooit behoefte aan slimme plannen. Plannen die ons helpen deze complexe problemen op te lossen. En plannen die ons helpen de toekomst veilig te stellen voor toekomstige generaties.

We kennen de uitdagingen en hebben een goed idee waar we naar toe moeten. Nu is het tijd om de mouwen op te stropen en tot actie over te gaan. Dat moeten we samen doen, als overheid, burgers en ondernemers. Want de opgaven zijn te ingewikkeld geworden om ze alleen op te lossen. Tijdens Make Geospatial Matter 2022 laten we zien wat er allemaal kan. En wat er nodig is om er morgen mee te starten!

Registratie open

Nu is het tijd om de mouwen op te stropen en tot actie over te gaan. Samen, als overheid, burgers en ondernemers. Want de opgaven zijn te ingewikkeld geworden om ze alleen op te lossen. We laten zien wat er allemaal kan. En wat er nodig is om er morgen mee te starten!

registreer nu
Hexgeonext

Technology Director Wim Bozelie deelt de plannen en productontwikkelingen van IMAGEM en Hexagons Safety, Infrastructure & Geospatial divisie voor het komende jaar.

lees blog
Previous
Next

you make geospatial matter

Lees de 6e editie van ons magazine met sprekers en onderwerpen van MGM 2021

YMGM #6

Lees artikelen en interviews met sprekers en nieuwe oplossingen
naar magazine

Sfeervideo 2021

Bekijk de sfeervideo van Make Geospatial Matter 2021

Sfeervideo 2021

bekijk video

dagverslag

Lees onze samenvatting van het evenement terug

dagverslag

verslag lezen

terugblik op 2021

Bekijk de foto's terug van Make Geospatial Matter 2021

Bekijk de foto's

terugblik

Houd je agenda vrij

De volgende editie van Make Geospatial Matter staat gepland voor 13 oktober 2022. Zodra er meer bekend is, kan je dat op deze pagina vinden.

heb je alvast vragen?

Wil je meer weten over het evenement? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Stuur je vragen naar ons marketingteam.