Skip to content

Make Geospatial Matter

5 maart 2024 | Landgoed de Horst

Welkom bij alweer de zevende editie van Make Geospatial Matter! Ons jaarlijks evenement waar geo, locatie-intelligentie en slimme besluitvorming in de schijnwerpers staan. Dit jaar hebben we een mooi programma in de planning staan, waarin de theorie en de praktijk van geo besproken wordt vanuit verschillende sectoren en invalshoeken.

Dit jaar hebben we het evenement vernieuwd. Make Geospatial Matter 2024 is volledig plenair te volgen op een nieuwe locatie, Landgoed De Horst in Driebergen. In theater Maitland ben je de hele dag welkom voor het programma en uiteraard de vele netwerkmogelijkheden en demo’s. Meld je alvast aan en zet 5 maart in je agenda!

Terugblik vorige editie

Tijd om de mouwen op te stropen en tot actie over te gaan! Tijdens Make Geospatial Matter 2022 laten we zien wat er allemaal kan met geo. Digital twins, remote sensing, interactieve dashboards. Bekijk de terugblik foto's van het evenement.

bekijk terugblik
Previous slide
Next slide

Nieuwe locatie

Bekijk alvast de nieuwe locatie op Landgoed de Horst

Nieuwe locatie

bekijk locatie

you make geospatial matter

Lees de 7e editie van ons magazine met sprekers en onderwerpen van MGM 2022

YMGM #7

Lees artikelen en interviews met sprekers en nieuwe oplossingen
naar magazine

Wat is Make Geospatial Matter?

Lees hier wat je kan verwachten.

Wat is Make Geospatial Matter?

lees blog

terugblik

Bekijk de foto's terug van Make Geospatial Matter

Bekijk de foto's

terugblik

Houd je agenda vrij

De volgende editie van Make Geospatial Matter staat gepland voor 5 maart 2024. Meer informatie en de details volgen snel!

heb je alvast vragen?

Wil je meer weten over het evenement? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Stuur je vragen naar ons marketingteam.