Skip to content

Make Geospatial Matter

Landgoed de Horst

Alweer de zevende editie van Make Geospatial Matter! Ons jaarlijks evenement waar geo tot leven komt! Laat je een dag meevoeren in de wereld van geo: met plenaire sprekers, workshops, minicolleges en uiteraard ook volop netwerkmogelijkheden.

Begin 2024 hadden we een mooi programma op de planning staan, waarin duidelijk werd dat geo alles aan elkaar kan knopen. Dat het goed gebruiken van geodata kan helpen om de grote problemen als woningnood op te kunnen lossen, maar ook om burgers te betrekken bij je plannen. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe creëer je eenvoudig je eigen digital twin? En hoe detecteer je veranderingen in je omgeving met AI?

Bekijk de agenda

Dit jaar bestaat Make Geospatial Matter uit een plenair programma met verschillende keynotesprekers, verdiepende breakoutsessies en interactieve workshops. De volledige agenda van de dag is bekend, inclusief alle pauzes en netwerkmogelijkheden. 

bekijk agenda
Vorige slide
Volgende slide

Agenda

Bekijk hier het programma van de 7e editie van Make Geospatial Matter

Bekijk agenda

naar agenda

Nieuwe locatie

Bekijk alvast de nieuwe locatie Landgoed de Horst in Driebergen

Nieuwe locatie

bekijk locatie

Breakout sessies

Bekijk de onderwerpen en sprekers

Breakout sessies

Leer over innovaties in geospatial technologie.
bekijk sessies

Plenair programma

Bekijk de plenaire sessies en de sprekers

plenair programma

Luister naar thought leaders binnen en buiten het geo domein.
bekijk programma

Houd je agenda vrij

Make Geospatial Matter vond plaats op 5 maart 2024. De volgende editie zal in 2025 weer plaats vinden. De informatie op deze pagina wordt in aanloop van het evenement steeds verder aangevuld.

heb je alvast vragen?

Wil je meer weten over het evenement? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Stuur je vragen naar ons marketingteam.