Skip to content

Make Geospatial Matter

1 oktober 2020 | Online

 

Versnel uw Digitale Transformatie agenda met locatie-intelligentie. Mis alle spannende nieuwe mogelijkheden niet van het creëren van een Smart Digital Reality met geospatial technologie. Dit jaar is ons jaarlijks evenement Make Geospatial Matter online op donderdag 1 oktober 2020, zodat u veilig toegang heeft tot alle informatie.

mega keynote livestream
Industrieleiders en -experts zullen u de nieuwste innovaties en technologie laten zien op het gebied van locatie-intelligentie in één mega keynote.
bekijk programma
Spreek met de hexagon geospatial president
Mladen Stojic, president van Hexagon's Geospatial divisie is een keynote spreker dit jaar. Doe mee aan de sessie en bekijk technologische advancements en innovaties en krijg de kans om hem een vraag te stellen.
zie live sessie
Blok je agenda
Doe mee met een hybride Make Geospatial Matter conferentie op 1 oktober 2020. Registreer nu om te horen van marktleiders.
registreer nu
de omgevingswet in een 3D stad
Leer over de ervaringen van Frans Jorna, voormalig Concerndirecteur Digitale Stad en Innovatie bij de gemeente Almere. Doe mee aan het gesprek tussen hem en Wouter Brokx.
zie live sessie
Previous
Next

Live Sessies

1 oktober 2020

Live Sessie

Luister naar marktleiders over hun visie en succes met Digitale Transformatie.
bekijk programma

On-demand Sessies

binnenkort beschikbaar

On-demand Sessies

Leer over innovaties in geospatial technologie, woon trainingen bij en hoor van gebruikers over successen.
Sessies

Meetings

een-op-een of rondetafelgesprekken

Meetings

Doe mee met rondetafel- of een-op-een gesprekken voor diepgaande discussies per sector.
start een gesprek

Registreer nu!

voor live sessies

Registreer nu

Meld u nu aan om de livesessies bij te wonen, of vraag om deel te nemen aan de rondetafel gesprekken van uw keuze.
registreren

Corona-proof conferentie

Dit jaar is anders dan andere jaren. We leven in tijden van onzekerheid, waar fysiek ontmoeten voor Make Geopatial Matter niet meer mogelijk is. We willen echter dat u over alle relevante informatie beschikt over onze visie, technologische roadmap en successen. Deze nieuwe hybride conferentie doet precies dat. Op 1 oktober 2020 is er een livesessie met brancheleiders, waarna een aantal on-demand sessies (webcasts) voor u beschikbaar worden gesteld. Daarnaast is het mogelijk om in kleinere groepen (in overeenstemming met het COVID-19-beleid) bijeen te komen voor rondetafelgesprekken, om dieper in te gaan op specifieke problemen. COVID-19 Beleid >>

Heeft u nog vragen?

We begrijpen dat u misschien nog vragen heeft over deze hybride conferentie en hoe deze u kan helpen uw doelen te bereiken. Spreek vandaag nog met onze conferentiemanager >>