Skip to content

Luciadria 2022.1

27 januari 2023

De 2022.1 release van LuciadRIA richt zich op Developer Experience. We hebben de controller en editing-API bijgewerkt, waardoor intuïtieve en op maat gemaakte kaartinteractie specifiek voor je toepassing mogelijk is. In 3D kan je nu een rijker operationeel beeld bieden dankzij de introductie van drapering van vectorgegevens over meshes, instancing van 3D-pictogrammen en bloom-effecten om de aandacht van de gebruiker te vestigen op belangrijke elementen op de kaart. Deze release biedt ook uitgebreide ondersteuning voor Symbology Encoding (SE) van het Open Geospatial Consortium (OGC) om vectorgegevens nauwkeurig te stylen volgens een bepaalde stijlgids.

Dit document beschrijft verbeteringen in LuciadRIA 2022.1. De informatie in dit document is up-to-date vanaf deze productrelease. Klik op de knop om de software updates aan te vragen bij onze supportafdeling.

Dit document is slechts een overzicht en biedt niet alle details over de mogelijkheden. Zie de productbeschrijving, de online help en andere documenten die bij LuciadRIA worden geleverd voor meer informatie.