Skip to content

Vuurwerkoverlast

Maak het eenvoudig voor burgers om problemen in je gemeente te melden

 

Weet je in welke gebieden van uw gemeente uw burgers veel overlast van vuurwerk ervaren? Hoe kan je daar snel op inspelen? En weet je wat er nog meer speelt in die gebieden?

Gemeente gorinchem is goed voorbereid
Inwoners van de gemeente Gorinchem kunnen deze jaarwisseling in slechts een paar stappen vuurwerkoverlast melden met een handige app. Lees wat ze kunnen melden in het artikel van het Algemeen Dagblad.
lees meer
Burgers als sensoren bij gemeente Helmond

Burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel promootte de vuurwerkapp, in gebruik sinds 2018. Door de app konden de medewerkers van de gemeente Helmond tijdig handelen en werd de aanwezige overlast aangepakt.

lees hun verhaal
Maak je je zorgen over oud & nieuw?

Geef burgers de mogelijkheid om overlast te melden, zodat ze zich veilig en wel voelen tijdens de feestdagen.

bekijk de video
Vorige slide
Volgende slide

Plug & Play

Gratis app voor burgers op iOS en Androi

AVG conform

je privacy is belangrijk

3 staps meldingen

houd het simpel voor burgers

inzichtelijke rapporten

Leid patronen af uit de gegevens

Tijdens de jaarwisseling van 2020-2021 is het verboden vuurwerk te verkopen en af te steken.

Vuurwerkoverlast

Burger als sensor

Om samen te werken met je burgers, moet je het hen gemakkelijk maken. Onze vuurwerkoverlast app is precies wat je nodig hebt. De app is gratis voor burgers en is conform de AVG. Overlast melden vereist slechts 4 klikken op een smartphone – open de app, maak een foto, voeg een opmerking toe en verzend. De locatie is ingesloten, dus je hoeft niet zelf te zoeken of een adres in te voeren. Alle meldingen komen direct bij de gemeente binnen, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen. bekijk video >>

Meer dan alleen overlast melden

Terwijl de kernfunctie van de vuurwerkoverlast app het verzamelen van real time locatie-specifieke gegevens is, kunnen gemeentes meer inzicht krijgen. Door deze gegevens te verbinden met andere bronnen, kan er een interactief dashboard gemaakt worden. Hieruit kunnen patronen en trends afgeleid worden, die gemeentes kunnen helpen bij het tijdig nemen van beslissingen, plannen van budgetten en het voorspellen van de situatie. Leer meer over dashboards >>

advies