Mutatiesignalering
Mutatiesignalering
Vind snel en gericht veranderingen

De wereld om ons heen verandert continue, zowel op grote als op kleine schaal, en het bijhouden van die veranderingen kan erg lastig zijn. Het bijhouden van verandering in infrastructuur of vegetatie is vaak een tijdrovend proces, zeker wanneer grote grondgebieden op basis van beeldmateriaal met elkaar vergeleken moeten worden, gevolgd door een controle ter plekke. Beheerders van basisregistraties, taxateurs, milieudeskundigen en anderen hebben behoefte aan een efficiënt bijhoudingsproces wat tijd bespaart ten opzichte van traditionele methodes.

Imagem's eenvoudig vormgegeven oplossingen zijn ontwikkeld om eindgebruikers snel veranderingen te laten opsporen, die automatisch gesorteerd worden en oplichten op de kaart, waardoor het beoordelingsproces veel efficiënter wordt. Onze oplossingen helpen veranderingen op te sporen in grondgebruik, bebouwing, waterdoorlaatbaarheid, ontbossing en gewasontwikkeling, hittestress en nog veel meer!

Praat met onze experts over wat u wilt detecteren. De kans is groot dat we uw verandering ook kunnen opsporen en in veel gevallen kunnen automatiseren.

icon-bw-tools

Automatiseer het proces

Spendeer minder tijd en geld aan het verwerken van informatie en controles in het veld. Gebruik automatische workflows om veranderingen op te sporen en waardevolle informatie hieruit te halen. 

icon-bw-analysis

Meer inzicht

Ruimtelijke mutatiesignalering is een krachtig hulpmiddel dat analysten meer inzicht kan geven in de veranderende omgeving, waardoor analyses waardevoller worden.

icon-bw-map

Beheer grote hoeveelheden beeldmateriaal

Het eenvoudig comprimeren, opslaan, beheren en beschikbaar stellen van grote volumes aan beeldmateriaal, zowel geografisch als organisatorisch.