Skip to content

Smart Wegbeheer

WEGKWALITEIT MONITOR

Direct inzicht voor beleidsmakers en beslissingsnemers in weg onderhoud en kwaliteitscontrole. Bekijk historische gegevens van wegopbrekingen en wegonderhoud, meet de impact van beleid, visualiseer trends en doorlopende ontwikkelingen en veel meer met dit intuïtieve dashboard. 

Slim budgetteren

waar investeringen veel impact hebben

onmiddelijk inzicht

betrouwbare informatie in een oogopslag

transparantie

deel informatie met meerdere deelnemers

eenvoud

in drie klikken een gedegen besluit

Waarom deze app?

Het beheer van kapitaalgoederen heeft impact op het dagelijks leven en actueel inzicht hierin is dus van belang. Bestuurders en beleidsadviseurs beschikken veelal niet over deze gegevens, maar moeten wel besluiten nemen. Inzicht in trends en ontwikkelingen helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

HOE WERKT HET?

Smart Wegbeheer laat alle informatie zien omtrent kwaliteit, areaal budget en ambities, per functie, type of gebied. Alle widgets zijn interactief benaderbaar, actueel en op één simpel en overzichtelijk dashboard. Gebruikers kiezen intuïtief gegevens op de kaart of binnen de beschikbare grafiek weergaven. Het hele dashboard past zich direct aan. Op die manier maak je uitgebreide analyses en combinaties die direct zichtbaar zijn.

Wegennetwerk Nederland

0
kilometer

Bron: CBS | Weglengte | 2019

Smart Wegbeheer

WAT DOET HET?

Met dit gebruiksvriendelijke dashboard kunnen besluitvormers, managers en medewerkers de impact van beleid monitoren. Smart Wegbeheer is handig voor iedereen die beroepsmatig bij de disciplines betrokken zijn: voor het opstellen van strategische plannen, beleidsplannen, beheerplannen, voor inzicht in het veld tijdens beheerwerkzaamheden of inspectie. Meer weten >>