Skip to content

Feature Analyzer

eenvoudig in gebruik

Combineer de kracht van de Incident Analyzer, Area Analyzer en Network Analyzer in één krachtige, makkelijk te gebruiken applicatie. Feature Analyzer biedt je de mogelijkheid om effectief risicoanalyses uit te voeren en te zien waar in je omgeving de problemen liggen.

Voorspelling

weet waar problemen kunnen voorkomen

SaaS

geen technische kenis nodig om rapporten te maken

ontdek trends

onderzoek data over tijd om trends te ontdekken

besluitvorming

maak datagedreven beslissingen vanuit de interactieve informatie

Waarom deze app?

Met deze app kun je risicoanalyses doen. Identificeer opkomende ‘hot areas’ en voorspel waar problemen zich waarschijnlijk zullen voordoen. Ook kan er onderzoek worden gedaan naar interactief ruimtelijke patronen zodat beter te begrijpen is waar en wanneer fenomenen zich voordoen.

HOE WERKT HET?

Feature Analyzer neemt de kracht van onderzoekend leren door middel van interactieve thematische mapping naar een nieuw niveau. Met Feature Analyzer kunnen niet-technische gebruikers snel een breed scala aan verbluffende ruimtelijke rapporten maken. Je kunt een groot aantal diagrammen gebruiken om je multidimensionale gegevens op een zelfgestuurde en interactieve manier effectief te verkennen en op hun beurt kun je intelligente producten samen te stellen die inzicht en betekenis hebben.

advies

WAT DOET HET?

De Feature Analyzer combineert de kracht van de Incident Analyzer, Area Analyzer en Network Analyzer in één krachtige, makkelijk te gebruiken applicatie. Risicoanalyses, patroon analyses, tactische beoordelingen en meer! Alles in een veilige cloud-omgeving voor het snel creëren van thematische, punt-, polygonale of lineair gebaseerde themakaarten. Kaarten die een eenvoudige en snelle manier bieden om je gegevens te verkennen.