Skip to content

Meld je aan voor de Grip op Geo workshop dag

hands-on workshops en demo's in ons kantoor in apeldoorn

Apeldoorn, 13 april 2022 – Grip op Geo is terug in fysieke vorm. Na onze populaire workshop op Make Geospatial Matter 2021, ons jaarlijks evenement, hebben we besloten een mooie workshop dag te organiseren. Op donderdag 2 juni geven we een workshop dag in onze kantoorvilla te Apeldoorn. We behandelen interessante onderwerpen in twee dagdelen én je kan zelf aan de slag met de software tijdens de workshops.

Op donderdag 2 juni heten we jullie welkom in het IMAGEM kantoor en ga je zelf aan de slag met de software. De workshop dag wordt gesplitst in twee programma’s. In de ochtend leer je zelf datagedreven te werken met M.App Enterprise. We starten vanuit de basis, waarna je zelf een interactieve geografische dashboard gaat maken. Je gaat zien dat het vrij eenvoudig is om een mooie dashboard te maken, gebruikmakend van complexe data.

In de middag gaan we bezig met onze oplossing voor mutatiesignalering DELTA. Je draait een analyse model en gaat de resultaten inspecteren, waardoor je gaat zien hoe snel het inspecteren kan. Ook laten we zien hoe je grote gebieden snel kan inspecteren.

Naast de workshops kan je ook kennissessies bijwonen en achter alle ins en outs komen van de software. Heb je alles gezien? Bespreek de workshops en sessies na tijdens de lunch of borrel.

Aanmelden kan voor één of beide programma’s. Alle informatie en het aanmeldformulier vind je terug via de knop hieronder. We zien je graag op donderdag 2 juni.