Skip to content

M.App X 2020 is nu beschikbaar

Woensdag 22 januari 2020, Apeldoorn, Nederland – De Geospatial divisie van Hexagon heeft M.App X 2020 uitgebracht in de Benelux. Klanten kunnen nu de nieuwste versie downloaden.

In de nieuwste versie van M.App X zijn de prestaties flink verbeterd. De core OpenLayers mapping zijn vervangen met LuciadRIA, gelijk aan andere producten van Hexagons geospatial technologie. M.App X® is onderdeel van het Hexagon Smart M.App® platform. Het platform beschikt over verschillende tools om informatie en rapporten te maken en te benutten. Met de LuciadFusion Server is het nu mogelijk om in een 3D weergave te werken. Kaarten kunnen nu weergegeven worden in zowel 2D als 3D. Dit geeft gebruikers nu de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen tussen Map Space, Image Space en 3D kaarten.

Er is een nieuwe zwevende toolbar toegevoegd voor pattern roaming. Hierbij wordt de roam-snelheid in pixels per seconde geregeld. Ook is er een “Return to Path” knop is toegevoegd. Deze knop zorgt ervoor dat de View Extent terugkeert naar de path, wanneer roaming wordt gepauzeerd door de gebruiker. De nieuwe toolbar blijft gecentreerd in de weergave, totdat deze door de gebruiker wordt afgesloten. Om de productiviteit in M.App X te verbeteren, zijn de workflows gestroomlijnd; de weergave modus kan makkelijk worden aangepast, er is een versimpelde tool navigatie met de nieuwe NavBar en er wordt beter gebruik gemaakt van de ruimte in de GUI, met onder andere verbeterde panels en shoebox windows. 

IMAGEM

We zijn IMAGEM. Wij zijn vertalers en locatie-intelligentie is ons domein. Wij vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving om data-gedreven besluiten te kunnen nemen. Ons platform met hybride softwaretechnologie zet real-time data om in bruikbare informatie, waarbij zelflerende algoritmes ingezet kunnen worden om voortdurend verbeterende voorspellingen te kunnen maken. Wij vertalen geospatial data en informatie in kennis en inzicht, en hiermee willen we overheden, burgers en andere stakeholders helpen de juiste keuzes en besluiten te kunnen nemen voor meer grip op de toekomst.

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met Yashita Arora, Marketing Director bij IMAGEM +31 (0) 55 2002 055, marketing@imagem.nl.