Skip to content

Luciad 2020 is nu beschikbaar

20 April 2020, Apeldoorn, Nederland – De nieuwste versie levert nog snellere en krachtigere 3D-visualisatie- en analysemogelijkheden op.

De Geospatial divisie van Hexagon heeft Luciad 2020 uitgebracht; een belangrijke update van het platform voor de ontwikkeling van geavanceerde locatie-informatie en applicaties voor real-time situational awareness. Luciad 2020 levert nu nog snellere en krachtigere 3D-visualisatie en analyse mogelijkheden. Met de update komt ook een uitbreiding van het portfolio uit met LuciadCPillar. Met deze API kunnen C++ en C#-ontwikkelaars geavanceerde geospatial visualisaties en analyses in hun applicaties integreren.

Het Luciad portfolio van Hexagon stelt ontwikkelaars in staat om krachtige, high-performance applicaties te maken, die gebruik maken van gegevens uit elke willekeurige bron voor het visualiseren en analyseren in 2D en 3D. De Luciad-applicaties ondersteunen defensie, infrastructuur, overheden en andere belangrijke sectoren, door statische, dynamische en real-time gegevens te combineren.

The Luciad 2020 release is a major enhancement, providing significant new capabilities for viewing and manipulating 3D data. And with the addition of LuciadCPillar, we have opened up these tools to an entirely new developer community – one that serves the mission-critical needs of the defence industry and others.

Voor de 2020 versie van LuciadRIA, die wordt gebruikt voor het bouwen van browser-gebaseerde oplossingen, heeft Hexagon nieuwe mogelijkheden toegevoegd: interactieve modelplaatsing, interactieve mesh-opdrachten en extra mogelijkheden voor het bekijken en analyseren van de infrastructuur in 3D zijn nu beschikbaar. Een nieuwe 3D-tiling engine is toegevoegd aan LuciadFusion, de serveroplossing, waardoor de 3D-beleving naadloos wordt aangedreven. Dezelfde engine is ook toegevoegd aan LuciadLightspeed, die wordt gebruikt voor het bouwen van desktop- en on-board-applicaties. De tiling engine maakt van modellen en grote 3D-datasets streambare 3D-tegels.

De release bevat andere nieuwe functies die door klanten worden gevraagd, waaronder een nieuwe speciale LuciadLightspeed-weergave voor JavaFX voor een geoptimaliseerde ontwikkelingservaring, ondersteuning van het Multinationale Geospatial Co-productieprogramma en Significant Weather Data visualisatie voor de luchtvaart.

Meer informatie is beschikbaar op de technologie updates pagina >>

IMAGEM

We zijn IMAGEM. Wij zijn vertalers en locatie-intelligentie is ons domein. Wij vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving om data-gedreven besluiten te kunnen nemen. Ons platform met hybride softwaretechnologie zet real-time data om in bruikbare informatie, waarbij zelflerende algoritmes ingezet kunnen worden om voortdurend verbeterende voorspellingen te kunnen maken. Wij vertalen geospatial data en informatie in kennis en inzicht, en hiermee willen we overheden, burgers en andere stakeholders helpen de juiste keuzes en besluiten te kunnen nemen voor meer grip op de toekomst.

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met Yashita Arora, Marketing Director bij IMAGEM +31 (0) 55 2002 055, marketing@imagem.nl.