Skip to content

Hexagon brengt Power Portfolio 2022 uit

De nieuwste versie biedt gebruikers geautomatiseerde workflows en verbeterde informatie-uitwisseling

Apeldoorn, 25 oktober 2021 – IMAGEMs partner Hexagon Safety, Infrastructure & Geospatial divisie heeft vandaag de lancering van Power Portfolio 2022 aangekondigd, de nieuwste versie van de GIS, remote sensing, fotogrammetrie en geospatial data management producten. Het Power Portfolio helpt organisaties bij het verzamelen, verwerken, analyseren en begrijpen van geospatial data en deze te organiseren in gecentraliseerde libraries, voor het eenvoudig delen via web- en mobiele applicaties, inclusief op maat gemaakte apps en oplossingen.

Met de nieuwste release kunnen gebruikers van ERDAS IMAGINE, ImageStation en GeoMedia nog efficiënter werken door geautomatiseerde workflows. Ook is er de mogelijkheid om tot drie keer sneller puntenwolken uit grotere stereobeeldbestanden te ontsluiten. Door de GeoMedia WebMap worden veldwerkers productiever vanwege de mogelijkheid om overal en altijd data te openen en te bewerken met nieuwe mobiele mogelijkheden.

Door verbeteringen in de interface in het hele portfolio wordt de gebruikerservaring voor veel producten verbeterd, met name in ERDAS APOLLO met de nieuwe webgebaseerde beheerclient APOLLO Studio. Daarnaast zorgt de verbeterde ondersteuning voor industriestandaards, zoals OGC, MGCP en INSPIRE, dat het delen van gegevens gemakkelijker dan ooit is. Bovendien kunnen analisten nu de hoeveelheid beeldmateriaal in het grafische gedeelte van ERDAS IMAGINE verdubbelen met een resolutie van 1:1 pixel voor meer details.

“Met Power Portfolio 2022 kunnen overheids-, defensie- en transportorganisaties locatie-intelligentie sneller uit hun ruimtelijke en bedrijfsgegevens halen”, zegt Mladen Stojic, President van Geospatial, Hexagon’s Safety, Infrastructure & Geospatial-divisie. “Dat bespaart niet alleen tijd en middelen, maar het helpt gebruikers ook om betere kaarten en analytische producten te maken om hun diensten te verbeteren en uitdagingen voor te blijven.”

Het Power Portfolio wordt gebruikt door tal van organisaties in de overheidssector en bedrijven over de hele wereld: van nationale mapping- en geospatial inlichtingendiensten tot ruimtelijke ordening en transportanalisten. Het bestaat uit wereldwijd erkende en bewezen producten voor geospatial visualisatie, analyse en databeheer.

IMAGEM

We zijn IMAGEM. Wij zijn vertalers en locatie-intelligentie is ons domein. Wij vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving om data-gedreven besluiten te kunnen nemen. Ons platform met hybride softwaretechnologie zet real-time data om in bruikbare informatie, waarbij zelflerende algoritmes ingezet kunnen worden om voortdurend verbeterende voorspellingen te kunnen maken. Wij vertalen geospatial data en informatie in kennis en inzicht, en hiermee willen we overheden, burgers en andere stakeholders helpen de juiste keuzes en besluiten te kunnen nemen voor meer grip op de toekomst.

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met het team Marketing bij IMAGEM +31 (0) 55 2002 055, marketing@imagem.nl.