Rijksoverheid
Rijksoverheid
Fuseer statistieken, bedrijf- en locatie intelligentie voor de beleidmakers

De rijksoverheid maakt, implementeert en monitort beleid, wetten, regels en budgetten. Het is dus van groot belang dat de beleidmakers en wetgevers kunnen vertrouwen op informatie waarop kritische beslissingen genomen moeten worden.

Vrijwel alle processen binnen de Nederlandse overheid bezit een locatie. Het is dus van groot belang om de locatie te verbinden met databases en informatie. Echter, met alleen het simpelweg data verzamelen en omzetten naar tabellen en grafieken ben je er niet. De toegevoegde waarde dan wanneer de data gecombineerd word met informatie dat interactief en dynamisch gevisualiseerd kan worden. Dit helpt de beslisnemer in het krijgen van antwoorden.

Wij ondersteunen overheden met het visualiseren van informatie door middel van locatie intelligentie interactieve dashboards. Onze oplossingen fuseert statistieken, business- en locatie intelligentie waarmee informatie getransformeerd wordt in een krachtig kennisscherm zodat bijvoorbeeld effectiviteit van het beleid of strategie gemonitord kan worden.

icon-features

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen

Klant specifieke oplossingen die snel en intuïtief locaties en administratieve data kan samenvoegen, ondersteunt door real-time data en beschikbaar als eenvoudige app.

icon-bw-time-idea

Verkort de tijd voor slimme beslissingen

Slimme beslissingen zijn afhankelijk van de interoperabiliteit tussen technologie, proces en mensen. Onze interactieve, dynamische ruimtelijke dashboards bieden snel en eenvoudig inzicht.

contact

Communiceren van informatie

Het verbinden van de locatie met verschillende data en bronnen leidt tot een innoverende manier van communiceren van informatie die iedereen begrijpt. De gebruiker krijgt snel inzicht in de situatie, trends en ontwikkelingen.