Skip to content

De geospeciale podcast is live!

Luister nu naar de eerste aflevering.

Podcasten. Iedereen doet het tegenwoordig. En als je het niet doet, dan luister je wel naar een podcast. En dat is niet gek, want er zijn zoveel interessante onderwerpen om naar te luisteren. Maar wij misten een podcast over de geowereld. Dus waarom niet zelf eentje beginnen?

Daarom heten we je graag welkom bij De Geospeciale Podcast, dé geo podcast gepresenteerd door IMAGEM! Wij nodigen interessante gasten uit en praten over alles wat met geo te maken heeft. Met in elke aflevering een nieuwe gast én een nieuw thema. Van contextbewuste digital twins tot digitale transformatie, maar ook leidinggeven in het geovak en de visie van jonge professionals in een oud vak.

In deze eerste aflevering van de Geospeciale Podcast spreken we met Bart de Lathouwer, architect voor Open Urban Digital Twins en werkzaam bij Geonovum en de Gemeente Rotterdam. Samen met collega’s Tieme de Jonge Niels van de Graaf hebben we het over het concept Digital Twin, de vele toepassingen, wat het is, wat het juist niet is en wat je kan doen om te starten met een digital twin.

Je kan de podcast beluisteren via Spotify, onze website of via de RSS feed.