Skip to content

IMAGEM Beleid rondom COVID-19

13 maart 2020 – In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. Dat adviseert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu aan de Rijksoverheid tijdens de persovereenkomst op 12 maart. Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ziet steeds meer patiënten waarbij de bron van besmetting niet duidelijk is. Ook blijkt na de analyse van virussen van patiënten, dat ze onderling vaak verschillen. Dit vormt een aanwijzing dat het virus zich in Nederland aan het verspreiden is. Om wijde verspreiding tegen te gaan, adviseert het RIVM nu maatregelen te nemen.

IMAGEM hecht veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van haar medewerk(st)ers en klanten. Om eventuele besmettingen te minimaliseren en/of voorkomen volgen wij het advies van de GGD en het RIVM, en wij evalueren dit dagelijks. Wat betekent dit voor onze medewerkers en klanten;

  • Onze medewerkers blijven thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis en/of verspreiden hun werktijden.

  • Op ons kantoor zijn aangescherpte hygiëne maatregelen van kracht conform adviezen GGD/RIVM.

  • Onze geplande bijeenkomsten in de maanden april en mei hebben minder dan 100 deelnemers en gaan vooralsnog door. Tenzij er een wijziging in de maatregel gaat komen, dat alle evenementen tot 100 personen afgelast moeten worden. Wij houden u hiervan op de hoogte.

  • Fysieke afspraken worden omgezet naar een videoconferencing of worden verplaatst. Onze collega’s zullen hierover contact met u opnemen.

IMAGEM volgt deze maatregelen op tot en met 31 maart 2020.

U kunt deze nieuwe maatregelen ook terugvinden op rijksoverheid >>

Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sabina Willemsen via ons algemeen telefoonnummer 055 2002 055. 

Onze telefonische helpdesk is gewoon bereikbaar op 055 2002 055, en wij doen er alles aan om de benodigde ondersteuning te leveren voor de continuïteit van uw bedrijfssystemen.