Skip to content

In goede handen!

De laatste jaren is IMAGEM veel in beweging. We zijn ondertussen alweer gegroeid naar een team van dertig mensen. Dit betekent dat er ook wat veranderingen hebben plaatsgevonden binnen de technische afdeling van IMAGEM. Wanneer ik klanten spreek is het niet altijd duidelijk hoe de technische afdeling precies georganiseerd is, wie er werkt en hoe de werkzaamheden verdeeld zijn. Daarom stel ik het team graag voor.

Wim Bozelie

Wim Bozelie

Wim is Technology Director bij IMAGEM. Hij helpt klanten graag hun doelen te behalen met innovatieve oplossingen en geavanceerde locatie-intelligente technologieën. Hij is gespecialiseerd in Machine Learning en Deep Learning en vertelt graag over de eindeloze mogelijkheden hiervan
Arjen Haayman, Reinier de Graaf, Kevin Wagenvoort, Robbert ten Bussel, Christiaan Kleinheerenbrink en Kevin Schell. Wim Bozelie, Harald Görtz, Walter Jansen, Tjip van Dale, Peter Schoep en Dennis Westmaas

Binnen de technische afdeling hebben we twee teams. Het team met developers en het team met de geografische specialisten. Wanneer je werkt met Luciad of ONEPORT heb je vast wel eens contact gehad met Peter Schoep. Naast dat Peter operations director is, leidt Peter ook het development team. Het development team bestaat uit vier collega’s: Arjen Haayman, Christian Kleinheerenbrink, Kevin Wagenvoort en Walter Jansen.

Deze ontwikkelaars zijn echte specialisten en maken de mooiste dingen. Zie je op ons jaarlijkse evenement Make Geospatial Matter (MGM) of andere events zaken met 3D, dan zijn het deze ontwikkelaars geweest die dat gemaakt hebben. Natuurlijk ontwikkelen ze niet alleen 3D-zaken. Ook ONEPORT is ontwikkeld door hen en ze ondersteunen bovendien bij andere trajecten binnen IMAGEM.

Geografische specialisten

Naast het ontwikkelteam word je ondersteund door een team met geografische specialisten. Vaak als je naar IMAGEM belt, wordt de telefoon opgenomen door Kevin Schell. Misschien anders dan bij andere bedrijven, krijg je bij ons gelijk een geografisch specialist aan de telefoon die je direct verder helpt. Het maakt niet uit of je vragen hebt rondom licenties, software of data processing. Kevin helpt je verder. Dit doet Kevin niet alleen, want hij wordt ondersteund door Reinier de Graaf en Dennis Westmaas. Werk je met DELTA dan heb je vast wel eens contact gehad met dit team. Zij zijn experts op het gebied van modellen binnen DELTA.

Werk je al met oplossingen zoals ImagineUAV, M.App Enterprise of Schouw M.App, dan heb je waarschijnlijk al eens contact gehad met Reinier. Hij is expert op het gebied van photogrammetry en maakt geweldige dashboards met M.App Enterprise. Dit team wordt geleid door Dennis Westmaas, die zelf ook meewerkend voorman is. Werken jullie met Apollo dan is Dennis geen onbekende. Hij is expert op alle server applicaties waaronder Apollo Advantage en Essentials. Een belangrijk onderdeel binnen deze teams is het delen van kennis. We willen natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan wanneer iemand op vakantie of ziek is. Dit gebeurt zelfs afdelingsoverstijgend waarbij we ondersteund worden door onze business consultants zoals Tjip van Dale, Robbert van Bussel en Harald Gortz.

Al met al is er enorm veel expertise binnen IMAGEM aanwezig om je te ondersteunen bij al je uitdagingen. Geloof me, je bent in hele goede handen!
Wim B
Wim Bozelie
Technology Director