ERDAS APOLLO
ERDAS APOLLO
Beheren en delen van ruimtelijke informatie

Heeft u grote hoeveelheden geografische informatie, regelmatig geüpdatete datastores, en een verdeelde user base? Heeft u een opzichzelfstaande, geïntegreerde enterprise-class, ruimtelijke data infrastructuur nodig? Is uw image delivery performance snel en efficiënt genoeg voor u?

ERDAS APOLLO biedt u uitgebreid data management en overdracht. Dit omvat ook het organiseren van geografische en organisatorische data in een gecentraliseerde bibliotheek, en het distribueren van die data vanaf de cloud of on-premise. Compleet met een variété aan overdrachtsopties, levert ERDAS APOLLO uw geografische data consequent op snellere wijze en met behulp van minder hardware dan concurrerende server-based producten. Met een geïmplementeerde out-of-the-box, Service-Oriented Architecture (SOA) kan ERDAS APOLLO aangepast en uitgebreid worden om aan zowel uw geografische als organisatorische wensen te kunnen voldoen.

Meer weten over ERDAS APOLLO en updates?  Kom naar Make Geospatial Matter

4 oktober 2018 | Jaarbeurs Utrecht

icon-bw-power

Snelste server

Verspreidt enorme hoeveelheden imagery naar duizenden gebruikers vanaf een enkele server.

icon-bw-time

Houdt al uw data bij

Bespaar tijd door al uw verschillende data – inclusief organisatorische documenten - te centraliseren in een enkele, doorzoekbare catalogus.

icon-bw-data

Data op verzoek

Stel gebruikers in staat om data met toegevoegde waarde te creëren, zonder hulp van domeinexperts.