Kostenmodel
Kostenmodel
Een eerlijk kostenmodel gebaseerd op basis van gebruik.

Eenmalig ontwikkelen, meervoudig gebruik

De overheid heeft de ambitie om belastinggeld maar één keer uit te geven. Dit speelt een sterke rol bij de digitale transformatie en de behoefte om sneller te innoveren. VALLEY is het co-creatie platform met een hedendaags business model wat hier precies bij aansluit.

Gebruik infrastructuur en diensten betaald

De Apps of modellen vereisen een technisch platform met integratiecomponenten, services en API's die samen de intelligentie vormen voor het ontsluiten van Apps en het uitvoeren van de modellen. Dit technisch platform is de infrastructuur en intelligentie om data aan interactie te koppelen. VALLEY gebruikt een Desktop Platform (voor modellen) of Enterprise Platform (voor Apps) van Hexagon Geospatial. Deze zijn vereist voor het ontsluiten van Apps (Enterprise) en Modellen (Desktop).

Continuïteit

De continuïteit van VALLEY en doorontwikkeling van het Enterprise Platform zijn belangrijk voor alle deelnemers. De continuïteit van het technisch platform wordt geleverd door Hexagon met ondersteuning van IMAGEM. Het faciliteren van co-creatie middels het VALLEY platform met uitwisseling van kennis en hergebruik van Apps en Modellen is de taak van IMAGEM. Zowel de ondersteuning en doorontwikkeling van het technisch platform als het VALLEY co-creatie platform brengen kosten met zich mee die gedekt moeten worden door inkomsten uit gebruik van de infrastructuur.

Kant-en-klare Apps

Co-creatie met de overheid

Direct aan de slag met je eigen data

Helder Stappenplan