VALLEY-logo

VALLEY is een co-creatie platform voor de overheid, waar kennis, toepassingen en technologie samenkomen

Kant-en-klare Apps

Co-creatie van en voor de overheid

Direct aan de slag met je eigen data

Waarde door hergebruik

Helder Stappenplan

Wat biedt de VALLEY

VALLEY is de plek waar kennis vanuit de overheid, het bedrijfsleven en wetenschap samen komen en kan worden hergebruikt door de overheid. Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden, maar verder werken met oplossingen van collega’s, voor actuele thema’s als klimaatverandering, energietransitie, Smart City toepassingen en meer. Co-creatie is het sleutelwoord, iedere overheidspartij kan kosteloos de reeds ontwikkelde oplossingen hergebruiken en kan eigen toepassingen toevoegen zodat anderen deze kunnen hergebruiken. U krijgt niet alleen inzicht in uw huidige thema, maar ook een breed scala aan andere maatschappelijke vraagstukken kunt u nu oplossen.

Toepassingen

gratis voor de overheid

Actieve Deelnemers

waaronder gemeenten, waterschappen
en andere overheden

1

Platform

met elke week een nieuwe toepassing


 

Burgemeester Almere doet LIVE-verslag van inkomende resultaten gemeenteraadsverkiezingen met behulp van interactief dashboard

De verkiezingsmonitor biedt inzicht in realtime stembureau gegevens. De gemeente Almere heeft dit dashboard gebruikt om burgemeester, partijleden, persbureaus en burgers op de hoogte te houden van de gemeenteraadsverkiezingen.

In één oogopslag zien waar geld voor nodig is

Realtime inzicht in kwaliteit, gebied en budget in een simpel en overzichtelijk dashboard. Gebruik Smart Roads voor tal van toepassingen, strategische plannen, beleidsplannen of beheerplannen.