Producer Online
Producer Online
Online toegang tot remote sensing en gis software van wereldklasse

Gebruik dezelfde Hexagon Geospatial Producer Suite software die u kent, maar dan beschikbaar gesteld op een kosteneffectieve manier die afgestemd is op uw contracten, project mijlpalen, en tijdlijn.

De Producer Online overdracht service op de cloud draait direct en altijd de laatste versie van ERDAS IMAGINE en GeoMedia. De software en uw licentie bevinden zich in de cloud en worden op afroep lokaal gedownload en geinstalleerd, op iedere willekeurige werkplek. Bent u klaar, dan wordt de software ook weer eenvoudig verwijderd en kunt u het op een andere plek weer benaderen. Dit biedt een kosteneffectieve en flexibele optie voor bedrijven en organisaties die hun projecten moeten op- of afbouwen, gebaseerd op de hoeveelheid en intensiteit van het werk. Producer Online biedt de mogelijkheid om projectwerk wereldwijd uit te voeren, vanaf een afstand, terwijl de toepassing wordt geoptimaliseerd.

icon-bw-time-euro

Betaal wanneer u aan de slag gaat

Betaal op maandelijkse basis, uzelf in staat stellend om in andere delen van de organisatie te investeren.

icon-bw-low-cost

Optimaliseer uw kosten

Bespaar upload or download tijd en verminder algemene IT kosten, zonder algemene licentie of installatie kosten.

icon-bw-data

Houdt uw data lokaal

Beveiligde benadering van remotely access software, terwijl u daarnaast ook rekening houdt met gevoeligheid van sommige data.