Skip to content

Luciadfusion

5D informatieplatform

LuciadFusion is een krachtige serveroplossing, waarmee je zowel 2D als 3D data moeiteloos serveert in OGC-compliant formaten. Ook realtime data kun je beschikbaar maken, naast specialistische formaten zoals Maritieme (ECDIS) data. Je kunt meer dan 200 formaten direct inlezen en beschikbaar maken met slechts een paar klikken. LuciadFusion is daarmee het meest veelzijdige serverplatform voor grote hoeveelheden ruimtelijke data.

LuciadFusion 5D

De wereld is 5D, laten we dat gebruiken

maak de stap naar 5D

De tijd dat geodata in een 2D statische kaart werd gepresenteerd ligt achter ons. Niet alleen worden steeds meer data in 3D gemaakt, ook de factor tijd speelt een belangrijke rol. Terugkijken in de tijd, situaties vergelijken en real-time posities afbeelden, het hoort er allemaal bij. En met LuciadFusion kan het. Op verschillende schaalniveaus kun je naadloos tussen visualisaties schakelen, zodat je het overzicht behoudt en tegelijkertijd kunt inzoomen op details.

Houd alles in de gaten en acteer hierop

creëer je eigen Common Operational Picture

Met LuciadFusion kun je actuele posities van honderden dynamische objecten, zoals vliegtuigen, in beeld brengen en analyseren. Zo zie je wie waar op welk moment is, kun je hotspots en mogelijke risicosituaties detecteren en hierop actie ondernemen. Het kan werken met dynamische ECDIS data en zelfs met actuele weersinformatie. LuciadFusion is de basis voor een Command & Controlsysteem, met real-time monitoringsmogelijkheden en geavanceerde visualisatie en analysemogelijkheden.

LuciadFusion Common Operational Picture

Snel en eenvoudig beheren, vanuit de browser

zet je data met een paar klikken online

LuciadFusion wordt beheerd vanuit LuciadFusion Studio, een browser based beheeromgeving waarin je eenvoudig databronnen toevoegt, services aanmaakt en rechten regelt. Hierdoor kun je het beheer doen op iedere plek, zonder dat je lokaal iets hoeft te installeren. Je kunt data automatisch laten toevoegen en verschillende formaten combineren tot 1 service, zelfs raster en vectordata samen.

Kies je eigen client

bepaal zelf je applicatie-stack

Doordat LuciadFusion zich conformeert aan open standaarden kun je het verbinden met iedere willekeurige clientapplicatie die dit ook ondersteunt. Natuurlijk hebben we een scala aan eigen, krachtige clientomgevingen voor zowel de browser (waaronder LuciadRIA) en de desktop (zoals LuciadLightspeed), je kunt daarnaast dus ook je eigen client gebruiken. Hiermee past LuciadFusion in een meerlagen-architectuur zoals Common Ground.

Ontsluit ook zeer specialistische geodata

ontsluit jouw data zoals het hoort

LuciadFusion blinkt uit in de ondersteuning van verschillende dataformaten. Hieronder vallen niet alleen de standaardraster, vector en puntenwolkformaten, maar bijvoorbeeld ook 360 graden foto’s en sectorspecifieke formaten. Zo kan LuciadFusion overweg met weerinformatiestandaarden als NetCDF en GRIB, ondersteunt het radarfeeds van bijvoorbeeld Asterix, conformeert het aan stringente militaire formaten en symbologie (waaronder STANAG’s en CADRG) en kan het overweg met ECDIS data en bijbehorende styling.

Wil je meer gedetailleerde informatie over LuciadFusion? Bezoek dan de website van onze partner Hexagon Geospatial. IMAGEM is de officiële distributeur van LuciadFusion en andere Hexagon Geospatial software in de Benelux. Meer over LuciadFusion >>