Skip to content

Ingrid Dijkstra

Marketing Communicatie & Event Specialist

Ingrid is onze Marketing Communicatie & Event Specialist. Ze is gepassioneerd over verhalen vertellen, het verbinden van mensen en de kracht van goede communicatie. Met een achtergrond die wordt gekenmerkt door ruim vijf jaar reizen over de hele wereld met haar zeilboot, brengt Ingrid een schat aan ervaringen en een frisse kijk op marketing naar ons team.

Tussen het reizen heeft Ingrid zich ingezet voor verschillende opdrachtgevers, waaronder “Het leukste schoolreisje van Nederland”, waar ze voornamelijk Duitse scholieren een onvergetelijke reis op een boot bezorgde. Haar talent om mensen te verbinden en bijzondere ervaringen te creëren, komt hier duidelijk naar voren.

Ingrid zoekt niet, maar vindt – een mentaliteit die ze elke dag in haar werk meeneemt. Ze is dol op zeilen en vindt het heerlijk om de wind door haar haren te voelen terwijl ze over het water glijdt. Buiten haar werk geniet ze van verhalen vertellen en het creëren van betekenisvolle connecties tussen mensen.

Ze zorgt ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en organiseert spraakmakende events die niemand wil missen. Haar creatieve aanpak, enthousiasme voor het vak en passie voor communicatie maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team. 

linkedin