Security

IMAGEM volgt de adviezen van de Nationaal Cyber Security Centrum. Wij informeren Hexagon Geospatial actief op recent verholpen kwetsbaarheden in software bibliotheken en frameworks. Het algemeen advies is om altijd de laatste updates te installeren van onze software om kwetsbaarheden tegen te gaan.

Bij een release van Hexagon Geospatial software worden altijd de laatste versie van de onderliggende frameworks en software bibliotheken gebruikt om security issues te voorkomen. Recent gemelde kwetsbaarheden worden hierdoor algemeen verholpen in de volgende patch/update.

Voor specifieke informatie rondom hoge ‘kans’ en ‘hoge’ risico kwetsbaarheden kan je hieronder in de lijst kijken.